PiotrekGT Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Korba jak każda inna, ma sztywną oś wiec można śmialo kupowac. Tym bardziej za taką cene.
Chrismel Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 2 godziny temu, Accent_Szaj napisał: 4 godziny temu, Emil. napisał: dużo jeżdżę po hopach i dropach. No to lipa,bo dopiero napędy od 10s mają sprzęgło,czyli shadow+ Dokładnie. Zapomnij o tym co wcześniej pisałem. 1x10 ze sprzęgłem to minimum jak kolega już zauważył.
Emil. Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Poprostu potrzebuję taniej korby najlepiej żeby miała kolorki . 17 godzin temu, PiotrekGT napisał: Korba jak każda inna, ma sztywną oś wiec można śmialo kupowac. Tym bardziej za taką cene. No to kupuję ją.Dzięki za opinie. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? BSA:68 -- 73mm cups-BC-1.37 * 24/68mm linia łańcucha: 48.5mm }}}}}} jest to opis tego supportu Ewentualnie powiedzieć czy będzie pasować do Sundeal m4 rama 15. Z góry dzięki i przepraszam za kłopot,ale nie chce kupić i odsyłać. PS.Nie zmierzę sobie bo nie mam dostępu do roweru przez następny miesiąc A przerzutka deore m6000 obsłuży 9rzędów? Jeżeli tak to manetka 9rz? Edytowane 8 Lipca 2020 przez Emil.
Accent_Szaj Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 7.07.2020 o 17:37, Emil. napisał: BSA:68 -- 73mm To jest szerokość Mufy supportu i info że miski są wkręcane Raczej będzie pasować do tego roweru(raczej,bo na stronie nie ma info ca masz za support) W dniu 7.07.2020 o 17:37, Emil. napisał: A przerzutka deore m6000 obsłuży 9rzędów? Jeżeli tak to manetka 9rz? Jedyna opcja,to przerzutka i manetka 10s.Manetka 9rz nie obsłuży 10rz przerzutki na DynaSys. Edytowane 8 Lipca 2020 przez Accent_Szaj Autokorekta w telefonie
Emil. Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 55 minut temu, Accent_Szaj napisał: To jest szerokość Mufy supportu i info że miski są wkręcane Raczej będzie pasować do tego roweru(raczej,bo na stronie nie ma info ca masz za support) Jedyna opcja,to przerzutka i manetka 10s.Manetka 9rz nie obsłuży 10rz przerzutki na DynaSys. Na forum dziękujesz klikając serduszko w prawym dolnym rogu A przerzutka i manetka 10rz zadziałają z 9 kasetą? Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: To jest szerokość Mufy supportu i info że miski są wkręcane Raczej będzie pasować do tego roweru(raczej,bo na stronie nie ma info ca masz za support) Jedyna opcja,to przerzutka i manetka 10s.Manetka 9rz nie obsłuży 10rz przerzutki na DynaSys. Na forum dziękujesz klikając serduszko w prawym dolnym rogu A jeżeli nie będzie pasować? Trzeba oddawać korbę czy tylko kupić nowe to coś co się wkręca w miejsce supportu(to przez co przechodzi ta ośka, nie wiem jak to się nazywa xd)
Accent_Szaj Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) 39 minut temu, Emil. napisał: A przerzutka i manetka 10rz zadziałają z 9 kasetą? Nie testowałem,ale po co? Przecież jak będziesz miał wszystko pod 10s ,to kasetę już weź też 10s 39 minut temu, Emil. napisał: jeżeli nie będzie pasować? Na 90% będzie pasował ten support(się nazywa) Edytowane 8 Lipca 2020 przez Accent_Szaj 1
Emil. Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 Chodzi o to że kasetę pod 9rz a po prostu w przyszłości bym dokupił 10rz.
Accent_Szaj Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 9 minut temu, Emil. napisał: kasetę pod 9rz Źle kombinujesz,bo teraz masz pod 8,więc i tak musisz kupić nową,to kup pod 10. Różnica w cenie niewielka
Emil. Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 1 minutę temu, Accent_Szaj napisał: Źle kombinujesz,bo teraz masz pod 8,więc i tak musisz kupić nową,to kup pod 10. Różnica w cenie niewielka ok będę pisać jak coś
Rekomendowane odpowiedzi