Cajtek Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Też tak miałem,kupiłem 130 carbon Ritchey Superlogic,ale tak mi się gryzł z resztą że wyleciał Tu jest wątek o tym Co do kiery i rogów pięknie wygląda jako całość. Tylko ten mostek mi się nie podoba,reszta ideał Ja patrzę owszem jak to wygląda wszystko razem i czy pasuje wsio do siebie kolorystycznie itd... rzekłbym nawet obsesyjnie. Wiem, że według współczesnych kanonów piękna rowerowego mostek powinien być krótki, ale jest dla mnie jedna rzecz ważniejsza od wyglądu jeśli chodzi o przedmioty użytkowe... wygoda.Na tym mostku ustawionym na minusie jeździ mi się super wygodnie, na krótszym nie mogłem tego powiedzieć. Jeżdżę codziennie 25-35 km, w weekendy dłuższe wypady - wiadomo, czasu więcej. Na tym setupie zero jakichkolwiek dolegliwości oraz dyskomfortu, więc póki co niestety będzie Cie ten mostek straszył :-)
Accent_Szaj Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 8 minut temu, Cajtek napisał: będzie Cie ten mostek straszył 🙂 Nie no aż tak to nie . Każdy robi swojego bajka pod siebie i najważniejsze abyś to Ty był zadowolony,a jeszcze jak jest Ci wygodniej to już w ogóle nie ma o czym pisać,bo faktycznie jest to primo Naprawdę gratuluję bliźniaczego gustu . Bardzo w moim stylu. Czarnuch z kropelką czerwieni. Cuuuudo 1
Cajtek Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Naprawdę gratuluję bliźniaczego gustu . Bardzo w moim stylu. Czarnuch z kropelką czerwieni. Cuuuudo Dziękuję :-) PS. Wrzuciłem zdjęcie z innej perspektywy w Twoim wątku "mostkowym", tzn normalnej, a nie lekko od dołu i tam ten mostek inaczej wygląda... :-P
Cajtek Opublikowano 24 Września 2020 Autor Opublikowano 24 Września 2020 Wrzuciłem krótszy mostek (80mm) na próbę.Dziś ponad 40 km i tragedii nie było, na plus sterowność roweru w terenie :-). 1
Accent_Szaj Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 3 godziny temu, Cajtek napisał: tragedii nie było Im krócej ,tym lepiej Sory,bo nie lubię krytykować,ale bidon by bardziej pasował czarny
Cajtek Opublikowano 24 Września 2020 Autor Opublikowano 24 Września 2020 Im krócej ,tym lepiej Sory,bo nie lubię krytykować,ale bidon by bardziej pasował czarny Mam też czarny, szczerze to na ten element nie zawracam zbytnio uwagi
Accent_Szaj Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 3 minuty temu, Cajtek napisał: nie zawracam zbytnio uwagi Wiesz,to moja subiektywna opinia. Ważne że tobie się podoba. Ja po prostu lubię,tylko kropelke czerwieni
Cajtek Opublikowano 24 Września 2020 Autor Opublikowano 24 Września 2020 Wiesz,to moja subiektywna opinia. Ważne że tobie się podoba. Ja po prostu lubię,tylko kropelke czerwieni Ja nie twierdzę, że czarny by lepiej nie wyglądał, jak się zbieram na rower to biorę pierwszy który mi do ręki wpadnie... Poza tym uważam, że żaden bidon urokowi nie dodaje... Do zdjęć lepiej ściągać
Accent_Szaj Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 1 minutę temu, Cajtek napisał: Do zdjęć lepiej ściągać Oj,tak..... ale zawsze zapominam 1
Cajtek Opublikowano 19 Września 2022 Autor Opublikowano 19 Września 2022 "Czarnuch" sprzedany...pora na nowy wątek 🙂
Rekomendowane odpowiedzi