not4u94 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam odświeżę troszkę temat zapytaniem czy mógłby ktoś podlinkowac jakieś materiały dotyczące serwisu zerowego tego aiona albo opisać coś od siebie. To mój 1szy suntour w dodatku powietrzny i od nowości ma bardzo silny efekt przyklejenia. Jako ciekawostkę dodam że kupiłem go na allegro za 250zl a 3 dni później cena podskoczyła do 500. Mógłby ktoś jeszcze podlinkowac ten korek do blokady z manetki na kierownicy?
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nie korek tylko cały tłumik trzeba wymieniać. Nieopłacalne. Jak amor się kleji znaczy, że jest zakonserwowany nie nasmarowany. Odkręć śruby na dole i oddziel dolne lagi od górnych. Nasącz porządnie gąbki olejowe i nie załuj smaru na uszczelki kurzowe ot wsio.
akir19 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tłumik 600zl, kupiłem miesiąc temu
Cyprian Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Dołączę się do tej dyskusji z pytaniem dla @ACTIVIA i innych czy jak blokada przestała mi całkowicie działać w tym aionie lo-r to problem z tłumikiem ? Czy da się to odratować? I gdzie mogę dostać nowy tłumik jakby to było konieczne ( proszę o jakiś link do sklepu bo ja nie mogę nigdzie znaleźć. ) ?
vdcmike Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 U Activii właśnie (pisz, dzwoń). Jeśli to jede z TYCH aionów co był ich 2 lata temu wysyp po aukcjach to pewnie tłumik do wymiany.
ACTIVIA Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Wymiana uszczelek w kartridżu i zalanie świezym olejem. Problem po kłopocie
Rekomendowane odpowiedzi