mareq Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Jak ci rama ucierpi w wypadku to w ramach gwarancji ci nie wymienią przecież.
TOMALA72 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 14 godzin temu, Krys007 napisał: https://www.decathlon.pl/rama-rr-am-100-ht-id_8539141.html Wiecie może czy zwykły Kowalski, może kupić w Deca samą ramę? Widnieje ona jako część "do wymiany ramy w rowerze" i kosztuje 1 329zł...i właśnie tu czegoś nie rozumiem. Czemu miałbym za to płacić jako użytkownik roweru AM 100 HT, w którym coś stało się z ramą? Przecież jest dożywotnia gwarancja. - a mimo to nie widzę możliwości kupna samej ramy. Więc po co takie coś widnieje na stronie? Z tego co jest na stronie to jest dostępny rozmiar XL ale tylko w sklepie stacjonarnym gdzieś w Polsce:))) Szukajka nie wyszukuje we wszystkich sklepach w Polsce tylko tam gdzie wpiszesz:) Chyba, że nie ogarniam:) Trzeba zadzwonić i się dopytać ale nie wysyłają pomiędzy sklepami:)
Miśkołaj Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 23 minuty temu, TOMALA72 napisał: Z tego co jest na stronie to jest dostępny rozmiar XL ale tylko w sklepie stacjonarnym gdzieś w Polsce:))) Szukajka nie wyszukuje we wszystkich sklepach w Polsce tylko tam gdzie wpiszesz:) Chyba, że nie ogarniam:) Trzeba zadzwonić i się dopytać ale nie wysyłają pomiędzy sklepami:) Ja zamówiłem w czwartek L do sklepu, gdzie tego rozmiaru nie mieli, dzisiaj się z nimi kontaktowałem, te rowery są wysyłane bezpośrednio z Francji
sztyku Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Witam. Mam i ja, jest piękny jeździ wspaniale, tzn jeździł przez pierwsze 60 km. Może wiecie co to może być? Podczas jazdy rower cały drży i to dość mocno bo normalnie odczuwam na całym ciele, tak jakby rama rezonowała, nie ma różnicy czy pedałuję czy nie, drgania zwiększają się gdy przyspieszę.
mareq Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 W pierwszej kolejności sprawdziłbym koła. Zakręć jednym a potem drugim i sprawdź czy równo się obracają i nie mają jakiegoś bicia. Generalnie to rower jest nowy więc jak masz problem to bym uderzył z tym do Decathlonu.
TOMALA72 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Doszedłem do wniosku, że do lakieru tej ramy pasują akcesoria i części w każdym kolorze...pod warunkiem, że jest to czarny:) Edytowane 5 Listopada 2020 przez TOMALA72 2
PiotrekGT Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) No ładna sesyjka, taka... niezaterenowa Edytowane 5 Listopada 2020 przez PiotrekGT 1
TOMALA72 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) 9 minut temu, PiotrekGT napisał: No ładna sesyjka, taka... niezaterenowa Mokro, zimno...dzieci w przedszkolu, słoneczko wyszło i Pumptraczek suchutki...trzeba skorzystać zanim pisiory wszystko pozamykają:) Ale lekki terenik też był😁 Edytowane 5 Listopada 2020 przez TOMALA72
Raptor Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 2 godziny temu, TOMALA72 napisał: Pumptraczek suchutki...trzeba skorzystać zanim pisiory wszystko pozamykają:) W sumie to na pewno w myjni był. Pumptraczek suchutki to i opony suche. Myjnie mu zamknął to pewnie pognał ile sił w nogach umyć konia.😄
Accent_Szaj Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, PiotrekGT napisał: Pewnie był na myjni Haha, brakuje tylko fotki z mycia @TOMALA72 jak zawsze pięknie się bryka błyszczy
Raptor Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 do zdjęć na pewno kafle na klatce schodowej umył. No i ścianę wymalował😉
Accent_Szaj Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 12 minut temu, Raptor napisał: No i ścianę wymalował😉 Powinno być jakieś ostrzeżenie przed czytaniem tego postu Przez Ciebie wyplułem picie nosem
TOMALA72 Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Nie będę nic pisał, to zdjęcia mówią same za siebie😁 Albo napiszę bo nie mogę się powstrzymać... Ktoś tu musi wozić zestaw do czyszczenia ze sobą😁 Edytowane 6 Listopada 2020 przez TOMALA72
Accent_Szaj Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 22 minuty temu, TOMALA72 napisał: wozić zestaw do czyszczenia ze sobą😁 Hahaha, ale nie zestaw malarski 14 godzin temu, Raptor napisał: No i ścianę wymalował😉
mareq Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Barierki na wiadukcie też jakby odmalowane .
Raptor Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Godzinę temu, TOMALA72 napisał: Nie będę nic pisał, to zdjęcia mówią same za siebie😁 Albo napiszę bo nie mogę się powstrzymać... Ktoś tu musi wozić zestaw do czyszczenia ze sobą😁 Tu to nawet cień roweru się odbija 😀
TOMALA72 Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Opublikowano 6 Listopada 2020 Godzinę temu, mareq napisał: Barierki na wiadukcie też jakby odmalowane . No i kto tu wozi ze sobą zestaw malarski?:)
Accent_Szaj Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 4 godziny temu, TOMALA72 napisał: Albo napiszę bo nie mogę się powstrzymać... Ktoś tu musi wozić zestaw do czyszczenia ze sobą😁 Na tej fotce,to nawet wyczyściłem auta jadące na dole ,a co?
TOMALA72 Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 6.11.2020 o 15:12, Accent_Szaj napisał: Na tej fotce,to nawet wyczyściłem auta jadące na dole ,a co? Kurde wiedziałem... You are Batman:) And this is your Batmobile😎 Edytowane 7 Listopada 2020 przez TOMALA72
Accent_Szaj Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Haha, oj tak . Nie ściemniaj że nie wiedziałeś wcześniej Robin W dniu 5.11.2020 o 16:44, TOMALA72 napisał: Tu jak byś natłuścił opony,to już byś miał najbardziej błyszczący rower na forum i z @Raptormusielibyśmy Ci odicjalnie przekazać laur najczystszego górala na świecie W dniu 5.11.2020 o 16:44, TOMALA72 napisał: każdym kolorze...pod warunkiem, że jest to czarny:) A tak na poważnie, to masz rację. Bardzo fajnie się prezentuje z tymi dodatkami. 1
TOMALA72 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Dzisiaj rano zobaczyłem "przemówienie" Macierewicza z dwoma typami u boku i musiałem się przewietrzyć😁 Edytowane 13 Listopada 2020 przez TOMALA72 1
Accent_Szaj Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 23 minuty temu, TOMALA72 napisał: musiałem się przewietrzyć😁 Dobra,nic nie dogadam tym razem
TOMALA72 Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Opublikowano 14 Listopada 2020 10 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Dobra,nic nie dogadam tym razem Teraz takie bardziej zawoalowane... Tym razem nie dogadam a ty domyśl się co chciałem dowalić😁
Rekomendowane odpowiedzi