Accent_Szaj Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 @TOMALA72Oż ty dziadu niezrzeszony. Ten twój Dec chyba brudu nie widział. Co jest grane? Masz szlaban ,czy co?
TOMALA72 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: @TOMALA72Oż ty dziadu niezrzeszony. Ten twój Dec chyba brudu nie widział. Co jest grane? Masz szlaban ,czy co? Jak będziesz czyścił Sida i spojrzysz na błyszczące lagi to mam dla Ciebie takie zaklęcie: "Powiedz lustereczko przecie, któż ma najczyściejszy rower w Świecie" I wtedy wszystko się wyjaśni, tylko znowu anody nie zetrzyj...:)))
Accent_Szaj Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 25 minut temu, TOMALA72 napisał: Powiedz lustereczko przecie, któż ma najczyściejszy rower w Świecie" I właśnie lustereczko mi powiedziało, że mój jest piękny,ale @TOMALA72'i bardziej się błyszczy. Hahahaha wchodzę patrzę,a tu najszczersza prawda . A tak na poważnie,to czemu nie jezdzisz?
TOMALA72 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 Czas, praca, dzieci...życie...:)
TOMALA72 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) W poszukiwaniu Świętego Graala wśród siodełek za około stówę zakupiłem sobie siedzisko Author AGLab X5 Trail Throne... nazwę wymyślili:)) Chwyty Da Bomb, które miałem tez mi trochę nie leżały przy jeździe bez rękawiczek. Zaszedłem do jedynego, otwartego sklepu rowerowego w mieście i kupiłem jakieś chińskie imitacje Ergona Ga 2 fat. Przetestuję bo są nawet wygodne a Ergony kosztują grubo ponad stówkę:) Zapłaciłem tyle, że nawet jak będę je musiał wyrzucić za tydzień to nie będzie szkoda:))) Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez TOMALA72
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Kup sobie ODI ja zmieniłem właśnie na te i powiem że są rewelacyjnieBardzo mięsiste mocno i pewnie trzymasz kierownicęDłonie dobrze leżą w rękawiczkach i bez
TOMALA72 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 15 minut temu, piter614 napisał: Kup sobie ODI ja zmieniłem właśnie na te i powiem że są rewelacyjnie Bardzo mięsiste mocno i pewnie trzymasz kierownicę Dłonie dobrze leżą w rękawiczkach i bez Odi ma syn w moim byłym Primalu, są fajne ale nie miałem sumienia młodemu podmienić😁 Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez TOMALA72
Accent_Szaj Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @TOMALA72 bardzo fajne, ale dalej nie jezdzisz. Już chociaż żeby nowinki przetestować, byś skoczył gdzieś w las,a nie robić fotek na korytarzu
TOMALA72 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Accent_Szaj napisał: @TOMALA72 bardzo fajne, ale dalej nie jezdzisz. Już chociaż żeby nowinki przetestować, byś skoczył gdzieś w las,a nie robić fotek na korytarzu 2
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Odi ma syn w moim byłym Primalu, są fajne ale nie miałem sumienia młodemu podmienićJa mam tehttps://rowerowy.com/sklep/czesci/gripy-chwyty/bez-kolnierza/prod/odi-rouge
Accent_Szaj Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Godzinę temu, TOMALA72 napisał: Uuu jeee
TOMALA72 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Uuu jeee Special for You😎 Dzisiejsza leśna sesja... Koszulki nie zdejmowałem żebyś się czasem nie zabujał😁🤣 Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez TOMALA72 1
Accent_Szaj Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 28 minut temu, TOMALA72 napisał: Dzisiejsza leśna sesja No w końcu udało się Ciebie wyciągnąć z domu 1
TOMALA72 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Pumptruck można powiedzieć, że zaliczony😁 Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez TOMALA72
TOMALA72 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Mik0laj napisał: Auć.... Rama pewno bez ryski 🙃 A żebyś wiedział:))) ściągnęło mnie bokiem na sypkim piasku za hopką i tak się jakoś oparłem na kolanie, gripie i pedale. Mogłem się położyć ale nie chciałem przeszurać rowerka😁 Taka śmieszna sytuacja, jadę sobie i patrzę a tam Gość na fullu Canyona z Pikiem hasa sobie po lokalnej miejscówce. Patrzę, ma full faca na głowie to pytam czy będzie latał. Mówi, że przyjechał z Zielonej Góry latania się pouczyć. Myślę sobie niech zobaczy jak miejscowi na HT jeżdżą...no i nie przyznałem się, że też się dopiero uczę😁 Dzisiaj zabrałem dzieciaki na lody i na hopki tylko sobie popatrzyłem:) Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez TOMALA72 1
TOMALA72 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) "Koledze" się siodło spodobało🙂 Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez TOMALA72
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ta siodło. Akurat uwierzymy 😀 Przegląda się jak w lustrze bo przy takim połysku to widzi siebie 😀😀 1
Accent_Szaj Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 16.08.2020 o 13:42, TOMALA72 napisał: dzieciaki Bliźniaczki masz? No to teraz się nie dziwię czemu żona się czepia o świrowanie ,masz dla kogo żyć 14 godzin temu, TOMALA72 napisał: Teraz pytam poważnie. Czym Ty go tak czyścisz,że się tak błyszczy?
TOMALA72 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 1 godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Teraz pytam poważnie. Czym Ty go tak czyścisz,że się tak błyszczy? Szmatką do polerowania ram carbonowych...szukałem takiej odkąd oślepił mnie blask Twojego Kellysa😁
Accent_Szaj Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 1 minutę temu, TOMALA72 napisał: Szmatką do polerowania ram carbonowych Mam taką,musisz mi kiedyś pokazać technikę ,bo na pewno robię coś źle 1
Raptor Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) 13 minut temu, Accent_Szaj napisał: Mam taką,musisz mi kiedyś pokazać technikę ,bo na pewno robię coś źle Ty masz kolor matowy więc osiągnąć połysk jest bardzo trudno. Aby to zrobić musisz mieć wosk który daje efekt lustrzanego odbicia. ArtdeShine https://showcarshine.pl/manufacturer/artdeshine-luxury-ceramic-and-graphene-coatings Edytowane 8 Września 2020 przez Raptor
TOMALA72 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 Zasłona ciemnej strony Mocy opadła. Wojna na szmatki zaczęła się. Uczyć sam techniki musisz się a pośpiech zgubę ramy twej przyniesie gdy ją jak lagi w Rebie spolerować zdołasz. 22 minuty temu, Raptor napisał: Ty masz kolor matowy więc osiągnąć połysk jest bardzo trudno. Aby to zrobić musisz mieć wosk który daje efekt lustrzanego odbicia. ArtdeShine Ja nie potrzebuję... Technika robi swoje😁
Rekomendowane odpowiedzi