Franz Mauer Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Rama SUPERFLY Treka to jedna z najlepiej dopracowanych ram o charakterystyce sportowej. W zasadzie przez cały okres kiedy Trek wprowadził ten model na rynek niewiele się w niej zmieniło, bo nie musiało. Osobiście nie jeżdżę na Trek, ale zawsze spotykałem się z wieloma pochwałami w keirunku właśnie Superfly'a. Podobnie ma się to z ramami GT Zaskar lub od jakiegoś czasu Accent Peak, które być może były wzorowane na Superfly
Karol89 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam, po długich poszukiwaniach roweru mtb do jazdy w terenie i do ścigania się mój wybor padl na treka superfly 6. Jestem już po przejechaniu 400 km i zaliczeniu 2 maratonow mtb i mogę szczerze z pelna odpowiedzialnoscia polecić ten rowerek. Rower swietnie się prowadzi, swietnie skreca w ciasnych zakrętach,jest to rower na ramie aluminiowej ale waga dorownuje carbonowi, poniewac jest zrobiony z najlepszego Trekowego aluminim ALPHA PLATINIUM, jedyna rzecza która bym zmienil to faktycznie hamulce ale uwaga, tragedii nie ma tylko po prostu przy mojej wadze 86kg czasem brakuje im mocy. Jeśli chodzi o modyfikacje to mostek fabrycznie ma dość duzy wznios, ja go oczywiście odwrocilem na negatyw co spowodowalo jeszcze lepsze wyczucie roweru. Jeśli ktoś wacha się nad zakupem, serdecznie POLECAM:)
Rekomendowane odpowiedzi