Puncu Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Godzinę temu, RadekMeridaBafang napisał: Czyl jednak cos takiego istnieje jak asymetryczny trojkat:) Oczywiście że istnieje od wielu wielu lat. Tylko że... w drugą strone. Napisz pytanie do Zumbi, to firma z Myślenic, powinni Ci coś poradzić.
RadekMeridaBafang Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Tak jestem z nimi w kontakcie. Edytowane 20 Lutego 2020 przez RadekMeridaBafang
RadekMeridaBafang Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Opublikowano 19 Lutego 2020 19 minut temu, Puncu napisał: Oczywiście że istnieje od wielu wielu lat. Tylko że... w drugą strone. Napisz pytanie do Zumbi, to firma z Myślenic, powinni Ci coś poradzić. Ale koła w takim ukladzie beda równe? Bo z tego co widzialem to nie ma opcji zeby kola byly w jednej linii.
Kruk Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Jeśli rama jest asymetryczna to siłą rzeczy koło też musi być inaczej naciągnięte. Napisz do producenta czy ta rama ma asymetryczny tylny trójkąt.
leszcz Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Wuglada jakby wozek widlowy po niej przejechał. Zwracałbym bez namyslu
RadekMeridaBafang Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Opublikowano 9 Listopada 2020 Wracajac do tematu sprawa jest obecnie w sądzie. Zumbi jako firma zachował sie tutaj tak jakby klienta mial totalnie w dupi... Wazne zeby sprzedac, opchnac i tyle. Rama byla odsyłana ale po zapewnieniu ze to normalne ze moze byc krzywa zostala obiecana wymiana tylnego trojkąta. I tak otrzymalem drugi raz ta rame dalej krzywą. Zaden tylko trojkat nie został wymieniony. Bez kitu wzieli ja chyba w imadło i kur...de prostowali. Co najlepsze sami to potwierdzali ze rama jest rzeczywiscie krzywa ale kasy juz nie chcieli oddac. Na zdjeciach widac jak rama wygladala za 1 razem i 2 razem. Totalnie ich odradzam i nie polecam!!! Dodam ze podczas przejazdzki jednego dnia (bo chodz widzialem ze cos jest nie tak to nie chcialo mi sie wierzyc zeby dalej byla krzywa) praca zawieszenia tylnego byla bardzo twarda, generalnie do kitu. Nie wiem co oni tam robia ale tak jak tutaj pisaliście cos w tej firmie jest nie tak.
Sokole-Oko94 Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Daj znać jak sie to zakończy
RadekMeridaBafang Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Opublikowano 3 Maja 2021 A wiec sprawa skonczyla sie tak: Wniosek zostal zlozony do sądu i niedlugo potem skontaktowal sie ze mna wlasciciel firmy przepraszajac mnie bardzo za cala sytuację i w koncu zwrocili mi wszystkie pieniadze. Powiedzial ze on o niczym nie wiedzial itd. Bardzo chcial to zrekompensować jednak mi zalezalo tylko na zwrocie srodkow.
Rekomendowane odpowiedzi