wierch Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Niby wszystko ok ale dość mocno szarpie wózkiem jak kręcę do tyłu Ciekawe bo tylko jak jest na przodzie 36 Wystarczy lekko odchylić od zębatki w dół i ustaje Ale śruba co to reguluje już na maxa jest wkręcona https://youtu.be/4A_Au60RFXg
staszek.s Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 To jest krótki wózek. Za duża kaseta do niego. Odległość pomiędzy zębatką a kółkiem powinna być coś około 1cm żeby łańcuch miał miejsce... W tym układzie zajedziesz i łańcuch i kasetę i przerzutkę...
nctrns Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 1 godzinę temu, staszek.s napisał: Ja mam z tyłu Tiagrę 4700 z wózkiem GS i odległość pomiędzy osiami kółek właśnie zmierzyłem na około 86mm. 3 minuty temu, wierch napisał: No ale wymiary raczej na Gs No chyba jednak nie.
staszek.s Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Ja rozumiem że bardzo chesz w to wierzyć, ale zobacz co napisałem GS ma 85 mm mniej więcej.. Ty masz o prawie 30mm mniej...
Piotr78 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 2 godziny temu, staszek.s napisał: Oficjalnie wózek GS jest chyba do T32. Największa zębatka_Maks.34T (Front double), 32T (Front triple) Największa zębatka_Min.28T (Front double), 25T (Front triple) Maks. przednia dyferencja16T (Front double), 20T (Front triple) 34 minuty temu, wierch napisał: No ale wymiary raczej na Gs to jest SS : Największa zębatka_Maks.28T Największa zębatka_Min.25T Maks. przednia dyferencja16T
staszek.s Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, wierch napisał: Idzie coś z tym zrobić? Tak... trzeba wymienić ...:)
nctrns Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 3 minuty temu, wierch napisał: Idzie coś z tym zrobić? A Założyć mniejszą kasetę B. Kupić GS C. Próbować założyć adapter typu goatlink/roadlink
wierch Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Znalazłem taki cena około 25 zł ale są też sporo droższe więc nie wiem czym się kierować
staszek.s Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Z tego co ja wiem, to nie każdy hak / rama i nie każda przerzutka będzie z tym poprawnie robić.. Pamiętaj, że z tym przedłużaczem, rozciągasz drogę łańcucha na wszystkich biegach - dziwne rzeczy mogą się dziać... W końcu taka przerzutka to nie dura ace di2 za zylion... tiagrę nową można za sto kilkanaście pln kupić, używki poniżej 100... tą drogą bym szedł...
wierch Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Dzięki tak się zrobiNajwyżej moją sprzedam
Rekomendowane odpowiedzi