CoolBreeze Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Challenge: zrób takie foto w ruchu i będzie git.Ale nie jedź za wolno, bo przy dobrym świetle i tak ci wszystko stanie.
waldi_8027 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zwierzyna wchodzi do miasta. Dzisiaj rano w drodze do pracy spotkałem sarny. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
leszcz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, CoolBreeze napisał: Challenge: zrób takie foto w ruchu i będzie git. Ale nie jedź za wolno, bo przy dobrym świetle i tak ci wszystko stanie. To było w ruchu. Sprawdziłem na stravie 23km/h.
CoolBreeze Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 To było w ruchu. Sprawdziłem na stravie 23km/h.Aj to za wolno jechałeś. Szprychy i chodnik ci stanęły.Jak masz możliwość manualna w aparacie/telefonie, to ustaw czas rzędu 1/25 - 1/40. Dłużej też można ustawić, ale tu już by kiera się mazała.
jjaro7772 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Po raz ostatni w sz(m)atach zimowych. 42 km i 1400 w górę plus kontrola policjantów w nieoznakowanym radiowozie... BTW Szwajcaria ma kilkanaście razy więcej przypadków korony, w przeliczeniu na tysiąc mieszkańców, a rowerem można jeździć 😉! 2
KrzysiekMTB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W Szwajcarii nawet zalecają sport dla zdrowia fizycznego i psychicznego, z drugiej strony należy omijać zbiegowiska i zachowywać odstęp co najmniej dwóch metrów od drugiej osoby. Na razie ludzie w miarę przestrzegają tych zasad. Wyskoczyłem z samego rana żeby było pusto i zrobiłem kilka łatwych ścieżek. 2
Grz_Bo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W Szwajcarii nawet zalecają sport dla zdrowia fizycznego i psychicznego, z drugiej strony należy omijać zbiegowiska i zachowywać odstęp co najmniej dwóch metrów od drugiej osoby. Na razie ludzie w miarę przestrzegają tych zasad. Wyskoczyłem z samego rana żeby było pusto i zrobiłem kilka łatwych ścieżek.Niech żyje pomysłowość naszych władz. Już wiadomo na kogo nie głosować.Pozdrawiam,GB
KRL064 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 W końcu na zewnątrz fakt zdala od ludzi ale na szczęście zdala od trenazera. 1
jjaro7772 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzisiaj wpadło 120 km i 2100 przewyższeń,trzeba korzystać z wakacji 🌞 3
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzisiaj 17 km na spokojnie, bez stresu po mieście i polach(zakaz do lasu..chore..)
evcia_lina Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez evcia_lina 2
KrzysiekMTB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dzisiaj niesamowita pogoda, słońce i 20 stopni a w związku z faktem, że zredukowałem tymczasowo etat, trzeba coś zrobić z wolnym czasem 🙂 Nie namawiam nikogo na jazdę, każdy musi sam zdecydować, jakby to było u mnie zabronione to pewnie bym nie jeździł, ale na razie to tutaj nikomu do głowy nie przyszło... 2
89neo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Fantastyczny dzień na rower.Zdjęcie z z Polski czy zza granicy? 1
Rekomendowane odpowiedzi