zenobek Napisano 17 Październik 2019 Udostępnij Napisano 17 Październik 2019 6 minut temu, Bujak napisał: Na telefonie..... A na PC? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Październik 2019 Udostępnij Napisano 18 Październik 2019 @zenobek Nie ma Odnośnik do komentarza
komandosek Napisano 18 Październik 2019 Udostępnij Napisano 18 Październik 2019 W dniu 16.10.2019 o 11:44, piter614 napisał: Wybiera się ktoś w niedziel do Srebnej ? To już prawie koniec sezonu dam znać jutro Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Październik 2019 Udostępnij Napisano 18 Październik 2019 Ja w niedzieleDziś złożyłem młodemu rowerMam nadzieję że nic nie wypadnie Odnośnik do komentarza
komandosek Napisano 19 Październik 2019 Udostępnij Napisano 19 Październik 2019 22 godziny temu, piter614 napisał: Ja w niedziele Dziś złożyłem młodemu rower Mam nadzieję że nic nie wypadnie Jednak jutro się nie wyrobię, skoczę z rana na szosę Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 19 Październik 2019 Udostępnij Napisano 19 Październik 2019 (edytowane) Spoko ja się zastanawiam ale już spakowałem graty Więc zobaczę Nie raz nie dwa rano wstałem i zrezygnowałem 😁 W sumie wszędzie trabią że to ostatni piękny weekend Edytowane 19 Październik 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza
PawełZ-Biohazard Napisano 19 Listopad 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopad 2019 Siema może jakieś kręcenie w terenie. okolice gór Świętokrzyskich. ja jestem z Warszawy ale dojechać to nie problem. mogę też kogoś zabrać z rowerem. trasę się wymyśli :) (to nie problem) jeżdżę na accent peak29 może w którąś sobote/ niedziele by ktoś jeszcze chciał pośmigać? Odnośnik do komentarza
skraburski Napisano 27 Listopad 2019 Udostępnij Napisano 27 Listopad 2019 W sobotę 7/12 lub niedzielę 8/12 jeśli będzie słonecznie wybieram się na przejechanie Szlaku Orlich Gniazd z Częstochowy do Krakowa. Start o 7 rano, powrót pociągiem do Częstochowy o 17:57 więc jest prawie 11h na przejechanie 192km. Tempo wychodzi poniżej 20km/h więc bez problemu do zrobienia. Awaryjnie gdyby nie zdążyć jest jeszcze pociąg o 20:18 ale ten pierwszy jedzie 1.5h a ten drugi 3h więc będzie motywacja żeby się wyrobic :) Trasa przejezdna dla graveli, przełajów, MTB. Ja się wybieram na MTB. Byłbym zaszczycony gdyby ktoś z szanownych kolegów lub koleżanek forumowiczów chciał się dołączyć :) Plan trasy:https://ridewithgps.com/routes/31523878 Tu można poczytać o trasiehttps://hopcycling.pl/rowerowy-szlak-orlich-gniazd/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi