RadS Napisano 18 Marzec 2021 Udostępnij Napisano 18 Marzec 2021 32 minuty temu, aga7898 napisał: Kurcze to zależy co na ten uchwyt chce się zamontować za lampę, bo znalazłam kilka ciekawych ale to są pod konkretne modele lamp. 1. https://rowerplus.pl/mocowania-do-lampek-i-czesci-zamienne/4147-busch-muller-427shka-uchwyt-do-lampki.html?s=1 2. https://allegro.pl/oferta/xlc-bv-x05-uchwyt-na-kierownice-pod-licznik-31-8mm-9497625589?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_rowery-nca&ev_adgr=Rowery&gclid=CjwKCAjw9MuCBhBUEiwAbDZ-7oG3z9xmOV91U4PG2WPdtHJp_eyWqThIsqSusZZHj7jASjixbLnBrhoCfckQAvD_BwE 3. https://allegro.pl/oferta/organizer-uchwyt-na-kierownice-aluminiowy-extender-10008744043?reco_id=630961c6-87bd-11eb-ad82-b02628c80c70&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 To nie do końca o to chodzi. Ten B&M jest pod siodło, a bar extendery: -zabierają miejsce na kierownicy -źle wyglądają -nie pozwalają na zamontowanie jakiejkolwiek torby pod lemondką Odnośnik do komentarza
aga7898 Napisano 18 Marzec 2021 Udostępnij Napisano 18 Marzec 2021 1 godzinę temu, RadS napisał: To nie do końca o to chodzi. Ten B&M jest pod siodło, a bar extendery: -zabierają miejsce na kierownicy -źle wyglądają -nie pozwalają na zamontowanie jakiejkolwiek torby pod lemondką Hmm to chyba najlepszym pomysłem było by się wybrać do sklepu rowerowego i zobaczyć czy coś takiego mają albo doradzą, bo ja osobiście nie jestem w stanie sobie idealnie wyobrazić jak dane mocowanie będzie wyglądać na rowerze i czy mi będzie odpowiadać. Odnośnik do komentarza
RadS Napisano 18 Marzec 2021 Udostępnij Napisano 18 Marzec 2021 44 minuty temu, aga7898 napisał: Hmm to chyba najlepszym pomysłem było by się wybrać do sklepu rowerowego i zobaczyć czy coś takiego mają albo doradzą, bo ja osobiście nie jestem w stanie sobie idealnie wyobrazić jak dane mocowanie będzie wyglądać na rowerze i czy mi będzie odpowiadać. To wytłumaczę, że ja, Fimala i zapewne autor wątku przeszukaliśmy cały internet w PL i zagranicą w poszukiwaniu takich rozwiązań i poza jednym przedrożałym rozwiązaniem (Profile Design Aerobridge) czegoś takiego nie udalo się znaleźć. Szansę na znalezienie czegoś takiego w sklepie oceniam na 0%, z resztą jak z wszystkim innym kiedy masz konkretne wymagania i chcesz kupić coś co odbiega w najmniejszym stopniu od tego co powszechnie widać na ulicach 1 Odnośnik do komentarza
aga7898 Napisano 18 Marzec 2021 Udostępnij Napisano 18 Marzec 2021 Godzinę temu, RadS napisał: To wytłumaczę, że ja, Fimala i zapewne autor wątku przeszukaliśmy cały internet w PL i zagranicą w poszukiwaniu takich rozwiązań i poza jednym przedrożałym rozwiązaniem (Profile Design Aerobridge) czegoś takiego nie udalo się znaleźć. Szansę na znalezienie czegoś takiego w sklepie oceniam na 0%, z resztą jak z wszystkim innym kiedy masz konkretne wymagania i chcesz kupić coś co odbiega w najmniejszym stopniu od tego co powszechnie widać na ulicach Aaa nie wiedziałam, wybacz. A Aliexpress sprawdzaliście? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi