Aliensri Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłupiałem 😜 To będzie problem czy nie ? tak jak pisałem długość 210 tak jak jest przewidziana tylko skok tłoka zmienia się o +5mm
Mwawe Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 21 minut temu, piter614 napisał: Jeżeli masz długość montażową 210 to te 5mm skoku nie powinno wpłynąć na rower Ci innego gdybyś dał dłuższy damper np 220 wtedy koło może uderzać w rurę podsiodełkową, suport też pójdzie niżej W jaki sposób dłuższy damper spowoduje uderzanie koła o ramę?? 12 minut temu, Aliensri napisał: tak jak pisałem długość 210 tak jak jest przewidziana tylko skok tłoka zmienia się o +5mm Jaki skok? Edytowane 3 Października 2020 przez Mwawe
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Mój błąd pisania (ten telefon) miało być przy krótszym damperze, przepraszam za wprowadzenie w błądZ dłuższym może być problem montażowy
Mwawe Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 8 minut temu, Aliensri napisał: Bluebird 130mm I po problemie 😉 Zobacz ofertę: Amortyzator ROCKSHOX Super Deluxe RCT 210 x 50 mm https://allegro.pl/oferta/amortyzator-rockshox-super-deluxe-rct-210-x-50-mm-9711378399?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Aliensri Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Niby po problemie ale chciałbym Fox-a Bardzo dziękuje za pomoc. Skupie się żeby był taki jak jest przewidziany. Edytowane 3 Października 2020 przez Aliensri
Mwawe Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 31 minut temu, Aliensri napisał: Niby po problemie ale chciałbym Fox-a Bardzo dziękuje za pomoc. Skupie się żeby był taki jak jest przewidziany. Moim zdaniem nic wielkiego się nie stanie. tylko będziesz musiał dodatkowo amortyzator podnieść o ten centymetr....
Aliensri Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Dzięki za pomoc. Już jest Fox dps 210x50
Rekomendowane odpowiedzi