Medzamir Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 W 310 BT służy do przesyłania treningów na serwer. Jeśli chcesz mieć czujniki BT i Brytona to nowsze i droższe modele albo 10, 15 lub one.Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
bbc Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 Dzięki @Medzamir. Teraz rozumiem jak to działa. Czyli trzeba będzie jeszcze zmienić opaskę hr. W sumie dziwne bo skoro już obsługuje BT to szkoda, że tak selektywnie.
bbc Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego licznika (lub liczników tego typu). Posiadam dwa rowery z którymi będę chciał używać tego licznika. Czy ma on opcję profili dla kilku rowerów? Może da się ustawić ekrany w zależności od profilu (inny na gravela a inny na mtb)? Albo chociaż wybrać czujniki z których korzysta. Bo licząc odległość z gps to problemu nie ma, ale czy mogę założyć dwa komplety czujników do dwóch rowerów i wybierać z którego ma liczyć?
Medzamir Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Bryton wykrywa czujniki kombo oraz prędkości i kadencji więc dwa rowery (więcej się nie da) idzie w ten sposób "skonfigurować" i chyba wtedy automatycznie przełącza się między nimi ale czy ogarnie dwa sensory prędkości tego nie wiem. Nie wiem też jak z ekranami w najnowszych modelach ale w starszych były takie same dla każdego roweru. Lezyne takie rzeczy robi bez problemu, Wahoo chyba też. O inne musisz pytać dalej. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi