kula_77 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Dziś wyszła aktualizacja z obsługą varia radar dla wszystkich komputerków wahoo!Ooo... A jednak. Myślałem że Garmin a to nie pozwoli.W sumie fajnie, że jeśli ktoś jest użytkownikiem Wahoo może korzystać z tak fajnego urządzenia jak radar. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
eltomek Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 W dniu 4.08.2019 o 19:38, JaW napisał: tak, warto kupić Nie minęło wiele, ale ciekawy jestem Twoich opinii o tym komputerku po miesiącu użytkowania. Mnie się ten komputerek zacina, momentami przestaje reagować na dotyk, czasem nie wybudza się z uśpienia. Sam ekran jest świetny, bardzo czytelny w słońcu.
JaW Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 22 godziny temu, eltomek napisał: Nie minęło wiele, ale ciekawy jestem Twoich opinii o tym komputerku po miesiącu użytkowania. Mnie się ten komputerek zacina, momentami przestaje reagować na dotyk, czasem nie wybudza się z uśpienia. Sam ekran jest świetny, bardzo czytelny w słońcu. Moje wrażenia - 100% pozytywne. Explore spełnia moje oczekiwania i działa stabilnie. Nie miałem ani jednego przypadku, aby się zawiesił czy zresetował. Używam go podczas każdej jazdy i nie wyobrażam sobie teraz jazdy bez niego. Czesto exploruję nieznane mi drogi, przeważnie gorzyste lub pagórkowate. Mając Explore na kierownicy i zjeżdżając z górki zerkam na nawigację i wiem, czy zakręt przede mną jest ostry i trzeba hamować, czy można w niego wejść na pełnej prędkości. Jako nawigacja - bez zarzutu. Bateria - trzyma 8 do 10 godzin. Ekran - czytelny i w słońcu, i w ciemności. Synchronizacja ze smartfonem - działa. Inne kwestie - tak jak pisałem poprzednio. I jeszcze na Ali dokupiłem za kilkanaście złotych gumowe etui oraz folię na ekran. Wygląda to dobrze i chroni urządzenie w znacznym stopniu. Polecam. 1
lukaszzsch Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Wpadło mi do głowy naklejenie na „czoło” radaru folii odblaskowej, by mieć 3 w 1.Czy taki pomysł nie zaburzy działania samego radaru? Jak myślicie?
JaW Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2020 @lukaszzsch może to dobry pomysł? Tylko nie wiem, czy jest jakaś cienka, samoprzylepna folia, która nie zakłóci działania radaru.
Rekomendowane odpowiedzi