roy_jones199 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 No coś tam pojeździliśmy z @Pucmen 😃 Szukamy chętnych na następną niedziele, miejsce i czas do dogadania, lepiej było by sie zgrać np na grupie Szajbajka na fejsbuku bo tutaj nie wszyscy zaglądają. Pozdrower. dziś : https://www.strava.com/activities/1984135290
kubabike Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Cześć, Czy jest ktoś chętny na luźną jazdę mtb?Termin to 17.02 niedziela. Pogoda ma być rewelacyjna ok 12 stopni. Czekam na chętnych. Pozdro
tusior Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Cześć, Ja chętnie się wybiorę przy czasie, ale nie wiem czy w tą niedziele dam radę. Możesz do mnie napisać na pw? Pozdr
zellt Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, pojeżdzone ? Bo widzę koledzy z Rzeszowa ? Ja niestety dziś (niedziela) nie bardzo mogłem ale wczoraj zrobione pierwsze 38km w tym roku na zewnątrz, co prawda mało to mtb było bo asfaltowo ale pierwsze koty za płoty ;) Cel jeśli pogoda pozwoli to częstsza jazda, łacznie z treningami w tygodniu i finalnie Cyklokarpaty. Jakiś pomysł na grupową jazdę ?
kubabike Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 30 minut temu, zellt napisał: Witam, pojeżdzone ? Bo widzę koledzy z Rzeszowa ? Ja niestety dziś (niedziela) nie bardzo mogłem ale wczoraj zrobione pierwsze 38km w tym roku na zewnątrz, co prawda mało to mtb było bo asfaltowo ale pierwsze koty za płoty Cel jeśli pogoda pozwoli to częstsza jazda, łacznie z treningami w tygodniu i finalnie Cyklokarpaty. Jakiś pomysł na grupową jazdę ? Pojeżdzone, ale niestety samemu. Jesienią była juz grupka. Proponuje wspólna jazde gdzieś w tyg, troche lasy itp.
zellt Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja w zeszłym roku starałem się 2-3 raz w tygodniu (start ok 18-19 i jakies 30-35km raczej asfalt) i raz na weekendzie pojezdzic (sobota ok 12-13 i tu juz dowolnosc ale tak do 50km). W tym roku myślę podobnie wiec jak coś by się tworzyło grupowego (tak jak maja szosowi zbiórki) to byłby sztos. Obecnie to jeszcze pewnie trochę pogoda może być kaprysna ale coś zacząc na zewnatrz chce. Pozdro i w kontakcie
kubabike Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 To może zrobie stronę na fb coś w stylu szosowym co juz jest? Co wy na to? 1
zellt Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Byłby sztosik coś jakoś wspólnie pojeździć, podzielić się jakimiś fajnymi traskami mtb, potrenować. Może by to wypaliło tak jak przy "zbiórka ul.Kwiatkowskiego - szosowe treningi Rzeszów". Nie wiem ilu byłoby chętnych ale warto spróbować. 1
zellt Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Jak tam ? Jeździ ktoś coś ? Zaczęliście regularne "treningi" ? Ktoś tu z odwiedzających planuje udział w Cyklokarpatach lub Szprysze ?
kubabike Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Co tydzień dłuższe wycieczki robie, narazie odpuściłem trenowanie z planem do zawodów ale mam w planach regularne starty w cyklo
Szkodnik Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam wszystkich jestem zainteresowany wspólnymi treningami w tygodniu lub dłuższymi wypadami w weekendy
fan91 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Hejo, przepraszam za mały offtop, ale widzę ze wątek żyje więc może ktoś mi odpowie Za jakiś czas przeprowadzam się do Rzeszowa i jestem na etapie szukania mieszkania. Tu rodzi się moje pytanie: w jakich okolicach miasta szukać, żeby było jak najlepiej na wypady rowerowe zarówno MTB jak i szosa?
kubabike Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 W dniu 10.03.2019 o 07:14, Szkodnik napisał: Witam wszystkich jestem zainteresowany wspólnymi treningami w tygodniu lub dłuższymi wypadami w weekendy Planuję w sobote/niedziele trasę ok 50-60km mtb lubenia i okolice wiec możemy sie zgadać
Szkodnik Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Jestem zainteresowany bardziej mi odpowiada niedziela w sobotę niestety pracuje okolice Lubeni Straszydla- Miodzio Edytowane 12 Marca 2019 przez Szkodnik 1
zellt Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 W dniu 11.03.2019 o 17:02, fan91 napisał: Hejo, przepraszam za mały offtop, ale widzę ze wątek żyje więc może ktoś mi odpowie Za jakiś czas przeprowadzam się do Rzeszowa i jestem na etapie szukania mieszkania. Tu rodzi się moje pytanie: w jakich okolicach miasta szukać, żeby było jak najlepiej na wypady rowerowe zarówno MTB jak i szosa? Tak naprawdę to okolice Wisłoka, jeśli mieszkanie w bloku to np Kwiatkowskiego ( http://www.dromdeweloper.pl/realizacje.html ). Blisko żwirowni (czyli fajnego kąpieliska), tereny zielone, a dodatkowo na tej ulicy odbywają się zbiórki szosowe (jazdy po okolicy Rzeszowa) w których uczestniczy 20-40osob. 2 godziny temu, Szkodnik napisał: Jestem zainteresowany bardziej mi odpowiada niedziela w sobotę niestety pracuje okolice Lubeni Straszydla- Miodzio Również mocno rozważyłbym niedzielę (sobotą niestety zajęta) 1
fan91 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Godzinę temu, zellt napisał: na tej ulicy odbywają się zbiórki szosowe (jazdy po okolicy Rzeszowa) w których uczestniczy 20-40osob. W takim razie od razu dopytam, na jakim poziomie są te ustawki? Raczej średnie dla zaawansowanych czy dla średniaków?
zellt Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Godzinę temu, fan91 napisał: W takim razie od razu dopytam, na jakim poziomie są te ustawki? Raczej średnie dla zaawansowanych czy dla średniaków? Ja na szosie nie jeżdzę wiec sie nie wypowiem ale tu masz ich fp : https://pl-pl.facebook.com/Zbiorka/
Kraken Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ponawiam, ktoś z Rzeszowa chętny pojeździć ?? Poziom podstawowy !! Priv 😜
fan91 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Witam, jako że całkiem niedawno przeprowadziłem się do Rzeszowa poszukuje kogoś do wspólnej jazdy na mtb jak i szosie, kto pokaże mi jakieś lokalne ścieżki poziom, powiedzmy średniozaawansowany
roy_jones199 Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 siemano, ktoś chętny na mtb ? fajnie by sie było ustawić na jakąś rundke np Przylasek albo Słocina
Korposzczur Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Jutro jest wypad z Boguchwały do rezerwatu Wilcze: https://www.facebook.com/events/2379348372317587/
Kraken Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Sezon 2020 rozpoczęty !! Śmigamy coś ? ;D Zgłaszać gotowość i lecimy
zellt Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 W dniu 8.05.2020 o 15:28, Kraken napisał: Sezon 2020 rozpoczęty !! Śmigamy coś ? ;D Zgłaszać gotowość i lecimy Co konkretnie za jezdzenie ? Jakie trasy i ile razy w tygodniu ? Jakie godziny preferowane ?
Kraken Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Zależy od pracy😜 Trasy około 40-50km do ustalenia Przykładowo Bór Tajęcina albo rezerwat Zabłocie trochę terenu leśnego ale nic trudnego zwykłe ścieżki leśne.
Rekomendowane odpowiedzi