Skocz do zawartości

Wypady MTB Rzeszów

bialy1245

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

Czy jest ktoś chętny na luźną jazdę mtb?Termin to 17.02 niedziela. Pogoda ma być rewelacyjna ok 12 stopni.

Czekam na chętnych. Pozdro

Opublikowano

Cześć,

Ja chętnie się wybiorę przy czasie, ale nie wiem czy w tą niedziele dam radę. Możesz do mnie napisać na pw?

Pozdr

Opublikowano

Witam,

pojeżdzone ? Bo widzę koledzy z Rzeszowa ? Ja niestety dziś (niedziela) nie bardzo mogłem ale wczoraj zrobione pierwsze 38km w tym roku na zewnątrz, co prawda mało to mtb było bo asfaltowo ale pierwsze koty za płoty ;) Cel jeśli pogoda pozwoli to częstsza jazda, łacznie z treningami w tygodniu i finalnie Cyklokarpaty. Jakiś pomysł na grupową jazdę ?

Opublikowano
30 minut temu, zellt napisał:

Witam,

pojeżdzone ? Bo widzę koledzy z Rzeszowa ? Ja niestety dziś (niedziela) nie bardzo mogłem ale wczoraj zrobione pierwsze 38km w tym roku na zewnątrz, co prawda mało to mtb było bo asfaltowo ale pierwsze koty za płoty ;) Cel jeśli pogoda pozwoli to częstsza jazda, łacznie z treningami w tygodniu i finalnie Cyklokarpaty. Jakiś pomysł na grupową jazdę ?

Pojeżdzone, ale niestety samemu. Jesienią była juz grupka. Proponuje wspólna jazde gdzieś w tyg, troche lasy itp.

Opublikowano

Ja w zeszłym roku starałem się 2-3 raz w tygodniu (start ok 18-19 i jakies 30-35km raczej asfalt) i raz na weekendzie pojezdzic (sobota ok 12-13 i tu juz dowolnosc ale tak do 50km). W tym roku myślę podobnie wiec jak coś by się tworzyło grupowego (tak jak maja szosowi zbiórki) to byłby sztos. Obecnie to jeszcze pewnie trochę pogoda może być kaprysna ale coś zacząc na zewnatrz chce. Pozdro i w kontakcie ;)

Opublikowano

To może zrobie stronę na fb coś w stylu szosowym co juz jest? Co wy na to?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byłby sztosik coś jakoś wspólnie pojeździć, podzielić się jakimiś fajnymi traskami mtb, potrenować. Może by to wypaliło tak jak przy "zbiórka ul.Kwiatkowskiego - szosowe treningi Rzeszów". Nie wiem ilu byłoby chętnych ale warto spróbować.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam ? Jeździ ktoś coś ? Zaczęliście regularne "treningi" ? Ktoś tu z odwiedzających planuje udział w Cyklokarpatach lub Szprysze ?

Opublikowano

Co tydzień dłuższe wycieczki robie, narazie odpuściłem trenowanie z planem do zawodów ale mam w planach regularne starty w cyklo

Opublikowano

Witam wszystkich

jestem zainteresowany wspólnymi treningami w tygodniu lub dłuższymi wypadami w weekendy

Opublikowano

Hejo, przepraszam za mały offtop, ale widzę ze wątek żyje więc może ktoś mi odpowie :D Za jakiś czas przeprowadzam się do Rzeszowa i jestem na etapie szukania mieszkania. Tu rodzi się moje pytanie: w jakich okolicach miasta szukać, żeby było jak najlepiej na wypady rowerowe zarówno MTB jak i szosa?

Opublikowano
W dniu 10.03.2019 o 07:14, Szkodnik napisał:

Witam wszystkich

jestem zainteresowany wspólnymi treningami w tygodniu lub dłuższymi wypadami w weekendy

Planuję w sobote/niedziele trasę ok 50-60km mtb lubenia i okolice wiec możemy sie zgadać

Opublikowano (edytowane)

Jestem zainteresowany bardziej mi odpowiada niedziela w sobotę niestety pracuje

okolice Lubeni Straszydla- Miodzio 

Edytowane przez Szkodnik
  • Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 11.03.2019 o 17:02, fan91 napisał:

Hejo, przepraszam za mały offtop, ale widzę ze wątek żyje więc może ktoś mi odpowie :D Za jakiś czas przeprowadzam się do Rzeszowa i jestem na etapie szukania mieszkania. Tu rodzi się moje pytanie: w jakich okolicach miasta szukać, żeby było jak najlepiej na wypady rowerowe zarówno MTB jak i szosa?

Tak naprawdę to okolice Wisłoka, jeśli mieszkanie w bloku to np Kwiatkowskiego ( http://www.dromdeweloper.pl/realizacje.html ). Blisko żwirowni (czyli fajnego kąpieliska), tereny zielone, a dodatkowo na tej ulicy odbywają się zbiórki szosowe (jazdy po okolicy Rzeszowa) w których uczestniczy 20-40osob.

2 godziny temu, Szkodnik napisał:

Jestem zainteresowany bardziej mi odpowiada niedziela w sobotę niestety pracuje

okolice Lubeni Straszydla- Miodzio 

Również mocno rozważyłbym niedzielę (sobotą niestety zajęta)

• Pomógł 1
Opublikowano
Godzinę temu, zellt napisał:

na tej ulicy odbywają się zbiórki szosowe (jazdy po okolicy Rzeszowa) w których uczestniczy 20-40osob.

W takim razie od razu dopytam, na jakim poziomie są te ustawki? Raczej średnie dla zaawansowanych czy dla średniaków? 

Opublikowano
Godzinę temu, fan91 napisał:

W takim razie od razu dopytam, na jakim poziomie są te ustawki? Raczej średnie dla zaawansowanych czy dla średniaków? 

Ja na szosie nie jeżdzę wiec sie nie wypowiem ale tu masz ich fp : https://pl-pl.facebook.com/Zbiorka/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponawiam, ktoś z Rzeszowa chętny pojeździć ??  Poziom podstawowy !! Priv 😜

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jako że całkiem niedawno przeprowadziłem się do Rzeszowa poszukuje kogoś do wspólnej jazdy na mtb jak i szosie, kto pokaże mi jakieś lokalne ścieżki :) poziom, powiedzmy średniozaawansowany

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemano, ktoś chętny na mtb ? fajnie by sie było ustawić na jakąś rundke np Przylasek albo Słocina

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Sezon 2020 rozpoczęty !! Śmigamy coś ? ;D Zgłaszać gotowość i lecimy ;)

Opublikowano
W dniu 8.05.2020 o 15:28, Kraken napisał:

Sezon 2020 rozpoczęty !! Śmigamy coś ? ;D Zgłaszać gotowość i lecimy ;)

Co konkretnie za jezdzenie ? ;) 

Jakie trasy i ile razy w tygodniu ? ;)

Jakie godziny preferowane ? ;)

Opublikowano

Zależy od pracy😜 Trasy około 40-50km do ustalenia ;) Przykładowo Bór Tajęcina albo rezerwat Zabłocie trochę terenu leśnego ale nic trudnego zwykłe ścieżki leśne.