KanguroS Napisano 16 Maj 2017 Udostępnij Napisano 16 Maj 2017 Shimandero jakie trasy mtb polecacie w malopolsce?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 16 Maj 2017 Udostępnij Napisano 16 Maj 2017 A konkretnie, o który region Małopolski pytasz? Odnośnik do komentarza
KanguroS Napisano 17 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Maj 2017 Powiat brzeski/limanowski Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 17 Maj 2017 Udostępnij Napisano 17 Maj 2017 Acha, to ja nie pomogę. Nie moje strony. Można poszukać na miejscu punktu informacji turystycznej (o ile takowa tam istnieje), może posiadają jakieś foldery, mapki. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 17 Maj 2017 Udostępnij Napisano 17 Maj 2017 (edytowane) Patrząc z autostrady, to na wysokości Brzeska, a zwłaszcza Szczepanowa, to tam jest kupa niesamowitych lasów, które zachwycają mnie za każdym razem jak tamtędy przyjeżdżam. Myślę, że musi tam być nieskończona liczba fantastycznych tras. Edytowane 17 Maj 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza
KanguroS Napisano 17 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Maj 2017 Dzięki za odp poszukam jakiś innych tras na PTTK malopolska, pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
velomalopolska Napisano 24 Maj 2017 Udostępnij Napisano 24 Maj 2017 Na północ od Brzeska polecam Puszczę Niepołomicka oraz eksplorację nowych szlaków Velo Małopolska (link do topicu). A w poszukiwaniu szlaków na południe polecam geoportal i apkę http://szlakimalopolski.gis.geo.uj.edu.pl/ oraz niezawodną Stravę :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi