Kruk Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jeśli mi nie wierzysz odnośnie PM 600 to proste doświadczenie, rozkręć korek od komory powietrznej i wsadź palucha do lagi i zobaczysz jakiego koloru i lepkości jest smar w środku Nawet powąchać możesz Jestem na 100 % pewny że to ten sam smar co w komorze powietrznej RS'ów.
Diagnosta Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Już po robocie,amor odżył-wcześniej działał ale słabo bardzo 2 godziny temu, Kruk napisał: rozkręć korek od komory powietrznej Od kilku dni ogłaszam wszem i wobec że mam amor w rowerze który kupiłem w 2008 roku olejowo-sprężynowy Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Diagnosta
Kruk Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Noo ja kumam przecież Tylko tłumaczę że ten smar PM 600 jest w komorach powietrznych od RS"a, ale pewnie można go dawać gdzie indziej, ale trzeba mieć to na uwadze że jest strasznie lepki
Diagnosta Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzięki Kruk. Dałem smar na sprężyne. Już po testach. Narazie gra, wcześniej był jak beton, ale to 11 lat bez serwisu był. Funkcja zajączek się uaktywnila. Ta iglica i plastik w srodku_tragedia-nigdy to nie działało z powodu tego że plastik się obrobił, wkleiłem to i koniec. Plastik za miękki na tę iglice. (imbus 3mm bodajże)
Kruk Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Noo smar musi być na sprężynie bo inaczej będzie trzaskać Noo pokrętełko Reboundu albo na polskie tłumienia kompresji w tych niższych modelach albo starszych RS"a było plastikowe i jak się zastało to łatwo wyrobić. Tam jest imbus bodajże 2,5mm.
Diagnosta Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 Czy ktoś wie ile ma skoku ten amor? [Rock Shox Tora 302 SL]
Gość Opublikowano 2 Maja 2019 Opublikowano 2 Maja 2019 Nie ma numeru seryjnego na koronie?Wtedy możesz sprawdzić na stronie sram
Diagnosta Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) nie ma na lewej goleni[odkleił się kiedyś] , a na prawej jest ale to inny numer nie wiem jaki ale przy wyszukiwarce części nie działa ten numer z prawej goleni. Ja mam przy nim 60mm skoku [zmierzyłem ściągnięty kurz] ... i to będzie raczej wszystko na co go stać... Edytowane 4 Maja 2019 przez Diagnosta
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 @Diagnosta nr masz w tym miejscu na górze od wewnętrznej strony(foto z sieci)
Rekomendowane odpowiedzi