Skocz do zawartości

Rekreacyjne szlajanie w rejonie Zielonej Góry

Eddek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro ma być zimno i ma padać przez cały dzień, ja sobie odpuszczę. W niedziele za to mam ambitny plan dużo polatać.

500120831_2019-05-0320_11_33-Window.thumb.jpg.d16ec4609d82fb4c82fd84f4dd88c7cb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś z lokalsów się wybiera na leniwe pokręcenie na masie krytycznej w następny piątek?

https://www.facebook.com/events/344336439598930/

Opublikowano

Petlę ZG jak najbardziej znam, będę  pod koniec czerwca najprawdopodobniej sprzętem pod Wisłę więc szybko nie będzie i można się ustawić na jakiś ranek z tym , że w tygodniu. Twarze znajome i coś mi się wydaje , że kiedyś Was mijałem z szosy w okolicach Drzonowa.

A jak nie to jakiś browar. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
10 minut temu, kaido2 napisał:

będę  pod koniec czerwca najprawdopodobniej sprzętem pod Wisłę więc szybko nie będzie i można się ustawić na jakiś ranek z tym , że w tygodniu

Ja na tygodniu pracuje, zdarza mi się zrobić szybką rundkę przed pracą, ale to zwykle 20-30km, żeby na 8:00 być w domu i na 9:00 w robocie. Chyba, że wypada mi praca na 8:00, to wtedy tylko po pracy. A ty się szlajasz tak po całym kraju z rowerem? :)

Opublikowano

W ZG mam tzw bazę,  ot jakbym np chciał pomęczyć jakieś kamienie :)

Bywało, ze leciałem petlę Bobrzańską ( Nowogród, Żary, Żagań,  Nowogród lub przez Korzuchów), do dojczlandu przez Krosno a z powrotem Lubsko, czy petlę przez Krosno i powrót przez prom w Milsku ( i na dobicie hopka z byta i Kisieliny) o 4-tej rano tak że spoko można się ustawić, jest przyjemnie, bo nie smarzy.

Opublikowano

Przyszły piątek mam wolny dlatego zamelduję się w punkcie zbiórki :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Organizatorzy udostępnili trasę XII Wiosennej MK, ale w Google Maps, więc wrzucam wersję w Komoot :)

https://www.komoot.com/tour/71027153?ref=wtd

Komoot jest nieświadomy, że Herberta i Dworcowa od Ułańskiej są już oddane, więc nie jest idealnie oddane, poza tym gdzie może to ciągnie ścieżkami, a przejazd będzie ulicami ;)

Ja zwykle się stawiam albo koło pomnika albo gdzieś przy ławkach od strony Burger House. 

Opublikowano

Ja też będę w okolicy pomnika. Ostatnio mam fazę niebieską w kwestii ubioru dlatego te kolory bedą u mnie charakterystyczne 😉

Opublikowano

Ja będę na 99%, pozostały 1% zostawiam na sesję RPG ze znajomymi.

Opublikowano

Jednego nie dam rady a poza tym ciężko będzie się rzucało kostkami :P 

Opublikowano

@TwardyBlaszak, jak twoje procenty? ;)

Ja w razie coś dla niepoznaki zmieniłem koszulkę na czerwoną, rower dość charakterystyczny, więc gdzieś się tam namierzymy ;) 

Opublikowano

Będę a procenty wywietrzały ;) 

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No to się szlajam bo rower dobrze dociążony.

jcOPaKSlDdAZuQY9968qUqD8w_WoLQ05-QNdQBzz

Piekło Przytoku nawet ładnie pękło. Rewers też wcale nie wyszedł najgorzej.

Buchałów OK, od Nietkowa też całkiem spoko.

Edytowane przez kaido2
  • Lubię to! 3