Eddek Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Jutro ma być zimno i ma padać przez cały dzień, ja sobie odpuszczę. W niedziele za to mam ambitny plan dużo polatać.
Eddek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ktoś z lokalsów się wybiera na leniwe pokręcenie na masie krytycznej w następny piątek? https://www.facebook.com/events/344336439598930/
kaido2 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Petlę ZG jak najbardziej znam, będę pod koniec czerwca najprawdopodobniej sprzętem pod Wisłę więc szybko nie będzie i można się ustawić na jakiś ranek z tym , że w tygodniu. Twarze znajome i coś mi się wydaje , że kiedyś Was mijałem z szosy w okolicach Drzonowa. A jak nie to jakiś browar. :) 1
Eddek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2019 10 minut temu, kaido2 napisał: będę pod koniec czerwca najprawdopodobniej sprzętem pod Wisłę więc szybko nie będzie i można się ustawić na jakiś ranek z tym , że w tygodniu Ja na tygodniu pracuje, zdarza mi się zrobić szybką rundkę przed pracą, ale to zwykle 20-30km, żeby na 8:00 być w domu i na 9:00 w robocie. Chyba, że wypada mi praca na 8:00, to wtedy tylko po pracy. A ty się szlajasz tak po całym kraju z rowerem?
kaido2 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 W ZG mam tzw bazę, ot jakbym np chciał pomęczyć jakieś kamienie :) Bywało, ze leciałem petlę Bobrzańską ( Nowogród, Żary, Żagań, Nowogród lub przez Korzuchów), do dojczlandu przez Krosno a z powrotem Lubsko, czy petlę przez Krosno i powrót przez prom w Milsku ( i na dobicie hopka z byta i Kisieliny) o 4-tej rano tak że spoko można się ustawić, jest przyjemnie, bo nie smarzy.
Whitey Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Przyszły piątek mam wolny dlatego zamelduję się w punkcie zbiórki 1
Petey Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 13 godzin temu, Eddek napisał: Ktoś z lokalsów się wybiera na leniwe pokręcenie na masie krytycznej w następny piątek? https://www.facebook.com/events/344336439598930/ Jasne że się melduje! gdzieś na miejscu się znajdziemy 1
Eddek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Organizatorzy udostępnili trasę XII Wiosennej MK, ale w Google Maps, więc wrzucam wersję w Komoot https://www.komoot.com/tour/71027153?ref=wtd Komoot jest nieświadomy, że Herberta i Dworcowa od Ułańskiej są już oddane, więc nie jest idealnie oddane, poza tym gdzie może to ciągnie ścieżkami, a przejazd będzie ulicami Ja zwykle się stawiam albo koło pomnika albo gdzieś przy ławkach od strony Burger House.
Whitey Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ja też będę w okolicy pomnika. Ostatnio mam fazę niebieską w kwestii ubioru dlatego te kolory bedą u mnie charakterystyczne 😉
TwardyBlaszak Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ja będę na 99%, pozostały 1% zostawiam na sesję RPG ze znajomymi.
TwardyBlaszak Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jednego nie dam rady a poza tym ciężko będzie się rzucało kostkami
Eddek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 @TwardyBlaszak, jak twoje procenty? Ja w razie coś dla niepoznaki zmieniłem koszulkę na czerwoną, rower dość charakterystyczny, więc gdzieś się tam namierzymy
TwardyBlaszak Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Będę a procenty wywietrzały 1
kaido2 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) No to się szlajam bo rower dobrze dociążony. Piekło Przytoku nawet ładnie pękło. Rewers też wcale nie wyszedł najgorzej. Buchałów OK, od Nietkowa też całkiem spoko. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez kaido2 3
Rekomendowane odpowiedzi