Gość Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Bez rękawiczek bo mówi że lepiej czuje kierownicęJa tam mu nie bronię twardy jest ma 16 lat to wiesz jak jest
Angelika Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 W dniu 10.02.2019 o 12:07, elmapeto napisał: Ja osobiście za cenę przedstawionego wyżej fulla kupiłbym porządnego ht . To moje zdanie. https://www.decathlon.pl/rower-mtb-xc-100-275-plus-id_8405335.html Tak zrobiłam W dniu 10.02.2019 o 17:52, KrzysiekMTB napisał: Temat rzeka... Generalnie full kosztuje, tani full to więcej problemów niż zalet. Full nie ma na celu poprawiać komfortu jazdy a ma zwiększać przyczepność i dzięki temu umożliwia wyższe prędkości. Na zjazdach tylko kamikaze siedzi na siodełku, amortyzujesz głównie nogami. Moja opinia - kup trail ht, tak jak już polecali koledzy, ns bikes, dartmoor lub inne z rozsądną geo. Pojedź w góry i ucz się techniki. W międzyczasie zbieraj na porządnego fulla. Jak się nauczysz jeździć na ht to przy przesiadce na fulla w pełni wykorzystasz jego możliwości. Ja mam fulla, ale cały czas bardzo lubię jeździć na moim ht - na nim trzeba jeździć trochę bardziej świadomie. Pozdrawiam Krzysiek Poszłam za radą i dziś mam gianta ADVANCED 29ER 2 Dzięki, początki już za mną i pierwsze dni w SPD, ale szybko się uczę 1
Wojtek O. Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) No to powodzonka, bezawaryjności. I ukręcenia korby z radosci No i niech Cię gleby omijają. Edytowane 2 Listopada 2019 przez Wojtek O. Jak zawfsze literofki
Rekomendowane odpowiedzi