kaido2 Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Trza było coś z ali wziąć podobnego na wzór za jakieś śmieszne grosze.
egzo23 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Była by to opcja .Innym razem . Zobaczymy ile ta wytrzyma . Sprawia wrażenie bardzo dobrej jakości . Porównując do fizika.Czekam na ciepło na zewnątrz i jazda Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Antyszprycha Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Godzinę temu, kaido2 napisał: Trza było coś z ali wziąć podobnego na wzór za jakieś śmieszne grosze. Sądzę, że każdy kupuje co chce, jeden za miliony monet inny za miliony jenów 1
egzo23 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Kaido ma zwyczajnie bardzo praktyczne podejście . Więcej robi rocznie rowerem niż ja samochodem Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
kaido2 Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 9 godzin temu, Antyszprycha napisał: Sądzę, że każdy kupuje co chce, jeden za miliony monet inny za miliony jenów Bo kto bogatemu zabroni i wieszać rower na ścianie za pół roku harówy i wpie..nia pasztetowej. Można i tak, tylko dla mnie to jest trochę niedorzeczne, bo po co przepłacać skoro można mieć to samo za ułamek tego z markową metką. No ale każdy ma swoje podejście, często podejście związane z brakiem wiedzy :] 9 godzin temu, egzo23 napisał: Kaido ma zwyczajnie bardzo praktyczne podejście . Więcej robi rocznie rowerem niż ja samochodem Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Prosta sprawa, używam roweru do tego do czego został wymyślony, a to że próbuje się z tego tworzyć różne cudawianki (ideowe też), no cóż ewoluujemy 1
cowall Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 W dniu 10.02.2019 o 18:46, kaido2 napisał: A po co? Napisałem co mam do powiedzenia i dziękuje, jestem konsekwetny, albo rybki, albo pipki, podejście zerojedynkowe bardzo ułatwia mi wiele spraw Zero wq..u, ciśnieniowań i takie tam, szkoda mi czasu i energi. Z ludźmi kontakt mam więc dobrze jest, włażę tam jak mam info, że PW i tyle. Kto wie, że jest coś takiego jak PW i nie boi się pytać ten jest do przodu Odpowiedz jest samym sednem. kaido2 jest osobą bardzo pomocną i otwartą, sam chętnie korzystam z jego rad popartych doświadczeniem. A w dzisiejszych czasach, ciężko o rozsądne rady w internecie. Osobiście nie mam przyjemności znać rowerowych praktyków którym mógłbym zadać pytanie i otrzymać mądra odpowiedz. Dlatego, nie dziwię się kaido2, że nie traci czasu na internetowe postacie które niewiele merytorycznie mogą wnieść a dyskusja sprowadza się do ubliżania innym. Tak w ogóle, to cześć kaido2, cześć egzo jestem tu od wczoraj, i można powiedzieć, że dopiero rozpakowuje walizki z przeprowadzki
kaido2 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 2 godziny temu, cowall napisał: Tak w ogóle, to cześć kaido2 No siema Marcin Dlatego, nie dziwię się kaido2, że nie traci czasu na internetowe postacie Jak każdy rozsądny człowiek po prostu cenie swój czas i wolę go przeznaczyć na przyjemne z pożytecznym jak tracić energie na jakieś internetowe spiny. Nie muszę nikomu niczego udowadniać, bo jak jest na prawdę to wielu tak na prawdę wie Zatem koniem nigdy nie będę 1
egzo23 Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Opublikowano 6 Marca 2019 Witam kolejnego zegarkowca ma tym forum Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
egzo23 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Szatan nie rower Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1
Antyszprycha Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 2 godziny temu, egzo23 napisał: Szatan nie rower Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Inna owijka czy mi się wydaje ?
egzo23 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Już chwilę ona jest Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Antyszprycha Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Tamta nie przypasowało ? Jakoś wizualnie bardziej pasowała chyba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
egzo23 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Właśnie ta kratka poszła ze względów wizualnych Według moich odczuć.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
kaido2 Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 W dniu 25.04.2019 o 19:04, egzo23 napisał: Szatan nie rower Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Nie powiem, ciekawie to wygląda, jednak przy pierwszej glebie czar pryska Przez to ustawienie wygląda dość dziwnie, ale po geo widać ze ma potencjał. Obciął bym sterówkę, bo przez to wygląda wieśniacko, no i przy dzwonie jedynki są out, albo lecą oksy i wbijasz w to okiem. A tak co najwyżej rozcięcia.
egzo23 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Opublikowano 6 Maja 2019 Teraz trochę jeszcze zmieniłem ustawienia siodła. Lekko w górę około 2cm. I pochylone lekko w przód bo gniotło w klejnoty. Sterówke ciąć? Może kiedyś.. Ale rwczej nie. Masę osób ma podkładke nad mostkiem. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
kaido2 Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Masę osób ma, ale masę osób też nie ma i to nie tylko z wizualnej przyczyny, choć przyznam wygląda to paskudnie. Nie wiem czy boja się co poniektórzy to obciąć, choć to żadna filozofia, a może zamysł jest biznesowy typu opylę rower , albo wideł po czasie? Dla mnie to jest nie tyle ciekawe co nie zrozumiałe.
egzo23 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Opublikowano 6 Maja 2019 Ciąć się nie boję.Może jak zrobię serwis po sezonie to to dziabne. Ale nie wcześniej.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
cowall Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 8 godzin temu, egzo23 napisał: Ciąć się nie boję. Może jak zrobię serwis po sezonie to to dziabne. Ale nie wcześniej. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Egzo, argument o przednich jedynkach jest dosyć przekonujący Możecie przy okazji spojrzec czy u mnie nic nie zagraża moim jedynkom? Ps dzisiaj w Warszawie od rana słoneczko i pierwszy dzień od dawien dawna gdy nie ma agresywnego wiatru. Bije się z myślami, czy nie zawrócić z drogi do roboty i nie spędzić szczęśliwie tego dnia 1
kaido2 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Podkładek nie zmieniałeś, a ta osłonka krzywdy nie zrobi.
egzo23 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam foty żadnej, ale 54km oststnio wpadło.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Zajop Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 W dniu 5.05.2019 o 17:58, kaido2 napisał: Nie powiem, ciekawie to wygląda, jednak przy pierwszej glebie czar pryska Przez to ustawienie wygląda dość dziwnie, ale po geo widać ze ma potencjał. Obciął bym sterówkę, bo przez to wygląda wieśniacko, no i przy dzwonie jedynki są out, albo lecą oksy i wbijasz w to okiem. A tak co najwyżej rozcięcia. Ja miałem ostatnio dzwona z jeszcze bardziej wystającą sterówką i jak tak analizuję mój lot, to nie wiem co musiało by się stać, żeby stracić jedynki :F Ale to prawda, wyglądem to nie zachwyca. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko brak imadła
kaido2 Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 Ale wystarczy , ze się noga wypnie podczas skoku z grupki na grupkę. Sytuacje bywają na prawdę różne.
egzo23 Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Opublikowano 26 Maja 2019 Będzie okazja by to ciachnąć, bo stery mi chodzą jak młynek do kawy Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
egzo23 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Do kompletu Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi