piechu Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 36t z przodu powinno wejść, a z tyłu jest przerzutka NX, która obsługuje kasety max 42t (tak przynajmniej jest podane na stronie Sram'a no i fabrycznie jest założona kaseta NX 11-42).Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Cookiemonster Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Cześć wszystkim, Kupiłem kilka dni temu Krossa Levela B7 i mam jedno pytanie, a mianowicie moglibyście pokazać zdjęcie przednich kół waszych krossów? Nie pasuje mi zakręcanie zacisku tylko z jednej strony, a z drugiej jest dziura. Wydaje mi się, że na dłuższą metę będzie się tam zbierać brud. Dla lepszego pokazania o co mi chodzi :
lukaszko Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 To sztywna oś, tak to wygląda i to normalne. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 8 godzin temu, lukaszko napisał: To sztywna oś, tak to wygląda i to normalne. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Można poszukać i dobrać jakąś zaślepkę do osi, ale generalnie olej to.
Cookiemonster Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 8 godzin temu, SpiderMAN napisał: Można poszukać i dobrać jakąś zaślepkę do osi, ale generalnie olej to. Dzięki wielkie za odpowiedź Generalnie podczas jazdy rower wart swej ceny, przesiadłem się z Rockridera 520 i różnica kolosalna w każdym aspekcie
wgi Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Dnia 21.08.2017 o 19:42, piechu napisał: z tyłu jest przerzutka NX, która obsługuje kasety max 42t bez problemu działała u mnie z kasetą 11-46
illgresi Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Mam kilka pytań do posiadaczy tego modelu roweru, a mianowicie: Czy w tej korbie można wymieniać zębatki? Czy są otwory w ramie do linki od sztycy regulowanej? Edytowane 6 Września 2018 przez SpiderMAN
Gość Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 17 godzin temu, illgresi napisał: Czy w tej korbie można wymieniać zębatki? Czy są otwory w ramie do linki od sztycy regulowanej? Tak można wymienić zębatki, trzeba sprawdzić tylko dokładnie jaki jest rozstaw otworów. O ile wiem żadna rama Krossa z serii B do 8mki włącznie takich otworów nie posiada.
Gość Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Ciekawe czy można by było nawiercic otwór w ramię podpiłowac i dać gumkę, w celu przełożenia linki o którą kolega się pyta🧐Tylko czy rama w której są oryginalne otwory jest do tego jakoś inaczej przygotowana,Bo żeby no potem nie było że po nawierceniu otworu rama podczas exploatacji pęknie 🤪
Xtrxtlx Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Moja przyszla maszyna😊 W dniu 11.11.2017 o 17:49, wgi napisał: bez problemu działała u mnie z kasetą 11-46 I eagle nie potrzebny. Podobno nawet sunrace 11 rz 11-50 daje rade obsluzyc
Rekomendowane odpowiedzi