Skocz do zawartości

Ustawki na rower :)

Karolson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 9.04.2017 o 21:01, Karolson napisał:

Panowie, dziś poleciałem do Kazimierza na moim MTB

A zahaczyłeś może o tamtejsze wąwozy? Podobno dość fajnie tam... 

Opublikowano

Fajnie fajnie, ale to byla moja pierwsza tak długa trasa więc musiałem oszczędzać siły na powrót, więc wizytę w wąwozie sobie odpuscilem.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok, czaję, to może w tym roku uda się wybrać tam w 4-5 osób :) Jak się ekipe zgarnie :)

Opublikowano

Tak jak pisałem, ja mieszkam prawie koło tego więc chętnie :D pewnie fajny widok musi być.

Opublikowano

Pisząc "tam" miałem na myśli Kazimierz :P A widok jest fajny, szczególnie jak stoisz wyżej niż korony olbrzymich drzew :D  A w Kazimierzu te wąwozy mają ponad 1.5m wysokości, wygląda dość fajnie B|

korony.thumb.jpg.98575873eb65f67f0527db876731d14e.jpg

Opublikowano

Aaa to sory, nie zrozumieliśmy się :D aczkolwiek moja odpowiedź pasowała do jednego i drugiego miejsca

Opublikowano

Jako ciekawostka Wąwozy w Kazimierzu Dolnym są najbardziej zagęszczonymi wąwozami w Europie ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam na forum, w tych okolicach i ja mógłbym się przejechać jakbyście kiedyś jechali, tylko jestem dość świeży w temacie rowerów i mógłbym okazać się kulą u nogi ostatecznie jeśli wyznaczona trasa byłaby wymagająca (na większe zjazdy itp. aktualnie nie pozwala mi strach ;p)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 11.04.2017 o 19:30, Wojtek_S napisał:

Polandbike: Urszulin i Lublin w czerwcu, Piękny Wschód Parczew 29-30.04, MTB Maraton 30.04, GP Puław - MTB cyklicznie co niedziela, Kross Road Tour - Janów Lubelski i Nałęczów, Wyścig Cisowianki - szosa, około września - Nałęczów, Wyścig Służb Mundurowych Hrubieszów (szosa) - czerwiec albo sierpień (nie pamiętam dokładnie), czasówki Hrubieszów (szosa). Jest tego trochę, nawet więcej niż napisałem z głowy :)

We środy treningowe ustawki z Tomkiem Balą, trenerem personalnym z wydolność.pl. Ostatniej środy już była pierwsza, nie wiem (a głównie zależy to od pogody) czy już wejdzie na stałe. Środy, Stacja Orlen koło Olimpu, 17:00. 

Wojtek mam pytanko bo za około 4 tygodnie będe w Polsce i z chęcią bym się z wami wybrał w dwie środy. Muszę tylko dojechać samochodem z Kamionki i pytanie jest tego typu czy jest tam gdzieś w okolicy tego Orlenu jakiś parking gdzie mógłbym zostawić samochód ;) ? Dzięki z góry za info ;)

• Pomógł 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogaty napisał:

Wojtek mam pytanko bo za około 4 tygodnie będe w Polsce i z chęcią bym się z wami wybrał w dwie środy. Muszę tylko dojechać samochodem z Kamionki i pytanie jest tego typu czy jest tam gdzieś w okolicy tego Orlenu jakiś parking gdzie mógłbym zostawić samochód ;) ? Dzięki z góry za info ;)

Orlen jest przy CH Olimp. Jest mnóstwo miejsca do parkowania.

• Pomógł 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wojtek_S napisał:

Orlen jest przy CH Olimp. Jest mnóstwo miejsca do parkowania.

No faktycznie ;) Pasi idealnie bo z mojej strony ;) Jak jedziecie to dzielicie się na mniejsze grupki np 8-10 osób czy jedziecie jedną dużą grupą ? Trasa zawsze ta sama czy to zależy od wiatru ? 

• Pomógł 1
Opublikowano
5 minut temu, Bogaty napisał:

No faktycznie ;) Pasi idealnie bo z mojej strony ;) Jak jedziecie to dzielicie się na mniejsze grupki np 8-10 osób czy jedziecie jedną dużą grupą ? Trasa zawsze ta sama czy to zależy od wiatru ? 

Wszystko zgodnie z przepisami :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Wojtek_S napisał:

Wszystko zgodnie z przepisami :) 

No dobra tak więc widzimy się za około 4-5 tygodni w LBN :D 

Opublikowano
2 minuty temu, Bogaty napisał:

No dobra tak więc widzimy się za około 4-5 tygodni w LBN :D 

Nie na każdej środzie jestem. Mam nadzieję, że się zobaczymy :)

Opublikowano

Hejka,

Ja jestem z Lublina, jeżdżę głównie z Rowerowym Lublinem ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem z Nałęczowa i kręcę na mtb po Nałęczowskich/Kazimierskich i Puławskich wawozach i lasach jest mega fun! Jeździ nas zawsze 3-4 osoby to różnie😉 Jak by ktoś szukał ciekawych tras w tym regionie Lubelszczyzny to zapraszam,chętnie "oprowadze" ☺

Opublikowano

Kurde, a ja właśnie sprzedaje MTB :( zawsze się zbierałem żeby tam pojechać i jakoś się nie udało wybrać :'( a mam do nałęczowa  z 15/20 km

Opublikowano

Planuje wlasnie zakup szosy,pozostali moi kumple już mają,więc rajdy szosowe też wchodzą w grę ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 12.01.2018 o 12:51, Darek.B napisał:

Jestem z Nałęczowa i kręcę na mtb po Nałęczowskich/Kazimierskich i Puławskich wawozach i lasach jest mega fun! Jeździ nas zawsze 3-4 osoby to różnie😉 Jak by ktoś szukał ciekawych tras w tym regionie Lubelszczyzny to zapraszam,chętnie "oprowadze" ☺

aktualne? :)

• 1 rok później...
Opublikowano

siema, jestem nowy i w tym roku zakupiłem fulla aby gdzies pojezdzic po trudnym terenie w Lublinie i gdzie okolice oczywiscie w jakims gronie chetnie, bo samemu to słabo, jako ze kondycja tez dopiero sie buduje to nie 30 km/h non stop tylko tak rozsadnie, jak temat jeszcze nie umarl prosze o jakies namiary co gdzie  i kiedy

• 3 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Siema ja z pod lublina w okolicach rudki kozłowieckiej niemiec i nasutowa jak ktoś jest to mówić to może pojeździmy😃albo ktoś ma jakieś małe hopy w okolicy zrobione👍.

Edytowane przez Wojtek J.