Karolson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Siema, będę pierwszy i zaproponuje abyśmy tutaj pisali co nas interesuje, jakie trasy, gdzie, no i żeby wiedzieć ile nas jest!
Miloszs Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Cześć, mieszkam w Zamościu. Też w województwie lubelskim.
Areł123113 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Siemka, ja Biłgoraj to też niedaleko do was mam
Miloszs Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Są tu jakieś zawody MTB w lubelskim? 1
Karolson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Właśnie też sie za takowymi rozglądam, ale cięzko z tym tutaj naprawdę... Może dlatego że teren troche kiepski. Ja w Lublinie mam jedynie troche lasu i trase która wiedzie wokół zalewu zemborzyckiego, w której zawiera sie przejazd przez las i troszke cięższy teren(ciasno, dużo korzeni, miejscami prawie w wodzie sie jedzie), tylko że to jest całe... 7 kilometrów przez las. To by było na tyle jeśli chodzi o ciekawy teren, bardziej znany w Lublinie samym. A w okolicach to też nie słyszałem o niczym ciekawym. Ostatnio było coś w Otwocku, ale to już nie Lubelskie i 130 od Lbn...
Miloszs Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja też w pobliżu nie mam za bardzo lasów ani żadnych gór. Dopiero jakieś 12km ode mnie w Lipsko Polesie jest więcej lasów i lepszy teren. Bliżej też są lasy ale bardzo małe i jest tam mało scieżek rowerowych. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Miloszs 1
Raren Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja Gdańsk i szukam jakichś ciekawych tras na szosę
Miloszs Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Też niedługo zacznę jeździć szosą. 1
Karolson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Raren, to troche daleko masz do nas Btw, co do zawodów, to Szajbajk na swojej stronie ma fajną rozpiskę z kalendarzem zawodów na długo długo do przodu ----> https://szajbajk.pl/2017/03/08/kalendarz-zawodow-2017/ 1
ValaH Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Siema, ja Lublin Karolson, jakieś dwa kilometry od Zalewu mamy jeszcze Stary Gaj, gdzie jest przynajmniej kilkanaście kilometrów naprawdę spoko ścieżek 1
Karolson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tak, to prawda, jest tego trochę w Starym Gaju, ale bez szału. Ostatnio przez sam środek wycięli drogę pożarową, szeroką na jakieś 6 metrów. To już nie to samo. Zawsze można oczywiście zjechać i bardziej po wschodniej stronie lasu pojeździć, lecz według mnie to nadal mało. No cóz, taki teren w tym lubelskim.
LukasFR22 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Cześc ja z Urzędowa co do miejscówek to wiadomo GC, kiedyś Rąblów a tak to Freeride na wąwozach. Czasami wyjazd na Kazoorke do WAWY 1
Karolson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Lukas, z tego co mi wiadomo, to coś z tymi Górkami Czechowskimi jest nie tak, bo robią tam drogę. Mieszkańcy Czechowa burzyli się na tą decyzję, ale z tego co pamiętam to chyba górek nie ma/nie ma ich częściowo.
kubelelek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Lublin tyle że ja szosa a tu widzę większość MTB
JakubP Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja okolice Lublina, dokładniej Bełżyce. W Starym Gaju jest troszkę hopek, zjazdów itp. Nad Zalewem bez szału, ale zawsze coś Póki co MTB, pod koniec sezonu wleci szosa
LukasFR22 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie chcę zaśmiecać tematu może założymy nowy oddzielny ? Ale prawda jest taka że "władze Lublina mają w ... obywateli" GC na straty tor Slopstyle 4x/BMX Racing tak samo i powiedzcie mi czy to nie jest złośliwość ? U mnie na wsi buduje się jedynie trasy/dirty na prywatnych terenach. Lecz i tam znajdą się złośliwi... Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Admin Słownictwo!
Filfra Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam ja z Lublina ale juz bardziej enduro niz fr a tras do mtb/enduro na lubelszczyżnie całe mnustwo
Miloszs Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Wczoraj zrobiłem sobie pętlę 22km: Zamość-Pniówek-Lipsko-Żdanów-Zamość https://lh3.googleusercontent.com/-rKEattkYHJk/WOnmcKsNiII/AAAAAAAABqY/2wqOVROQB0US0PaNWcRW-wubV8nRLMfGQCJoC/w530-h396-p-rw/bandicam%2B2017-04-08%2B16-23-47-024.jpg Video: Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Miloszs 1
Karolson Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Panowie, dziś poleciałem do Kazimierza na moim MTB i to był chyba najlepszy wybór na tą trasę, ponieważ strach tam czymkolwiek innym wjechać Równiej jest w starym Gaju już w Lublinie. Trasa Lublin - Bełżyce - Niezabitów - Kazimierz. No i z powrotem to samo, tylko odwrotnie Wyszło 100 km, dziury masakryczne, aż cięzko sie jechalo na zablokowanym amorze, bo tak trzęsło A dziury... Szok. Tak czy inaczej na MTB spoko. 1
Miloszs Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Znacie jakąś trasę lekko downhillową? 1
ValaH Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Miloszs napisał: Znacie jakąś trasę lekko downhillową? Wąwozy na Ponikwodzie miejscami można uznać za trasę downhillową, ale to bardzo krótkie odcinki. No i trzeba mocno uważać bo mieszkający tam ludzie bronią się przed jeżdżącymi na crossach (takich z silnikiem :D) i rozrzucają kawałki pustaków, szkła albo gwoździe
Bartekowy Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dnia 4/8/2017 o 17:11, kubelelek napisał: Lublin tyle że ja szosa a tu widzę większość MTB Śmigam na szosie - mieszkam 30 km od Lublina No i tak właściwie to Hej! Mieszkam w Borzechowie, śmigam MTB i szosa. Chętnie pokręcę 1
Wojtek_S Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 8.04.2017 o 10:48, Miloszs napisał: Są tu jakieś zawody MTB w lubelskim? Polandbike: Urszulin i Lublin w czerwcu, Piękny Wschód Parczew 29-30.04, MTB Maraton 30.04, GP Puław - MTB cyklicznie co niedziela, Kross Road Tour - Janów Lubelski i Nałęczów, Wyścig Cisowianki - szosa, około września - Nałęczów, Wyścig Służb Mundurowych Hrubieszów (szosa) - czerwiec albo sierpień (nie pamiętam dokładnie), czasówki Hrubieszów (szosa). Jest tego trochę, nawet więcej niż napisałem z głowy We środy treningowe ustawki z Tomkiem Balą, trenerem personalnym z wydolność.pl. Ostatniej środy już była pierwsza, nie wiem (a głównie zależy to od pogody) czy już wejdzie na stałe. Środy, Stacja Orlen koło Olimpu, 17:00. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Wojtek_S
Rekomendowane odpowiedzi