TOMALA72 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) W sumie to jedno i drugie choć pewno nie potrzebne mi są aż tak mocne obręcze ale kolorek by przypasił:) Edytowane 3 Marca 2020 przez TOMALA72
swag50 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Cześć, widzę że temat tych obręczy się przewijał, ale czy udało się stwierdzić czy one są Tubeless Ready? KLS Valor Disc 584x23 https://www.ambike.pl/obrecz-kls-valor-2-29-black.html Kellys ich w ten sposób nie oznacza, ale może ktoś może po kształcie stwierdzić? Pytam bo chciałbym włożyć do mojego SWAGA 50 porządne wzmacniane opony i zalać mlekiem, ale nie wiem czy te obręcze to przyjmą...
Piter- Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Te obręcze nie są Tubeless Więc raczej się nie uda ja próbowałem i w końcu zmieniłem na takie jak powinny być
swag50 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kurczę szkoda, na co zmieniłeś? Czy udało Ci się tak dobrać obręcze żeby szprychy pasowały czy daleś tez nowe szprychy?
Piter- Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 3.03.2020 o 04:55, Gość napisał: Ostatnia zmiana jakiej dorobił się Kelly to nowe koło Piasta Dartmoor Reel Pro Obręcz Dartmoor Shield 27.5 Szprych Dartmoor Nyple sapi polax 14 mm Poniżej foto z budowy koła oraz z dzisiejszej jazdy, trzeba pojeździć by się ułożyło i później jeszcze trzeba naciągnąć szprych Tutaj masz odpowiedz Obręcze bardzo wytrzymałe Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Piter-
Rekomendowane odpowiedzi