kielbtomcl7 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 W dniu 1.09.2019 o 20:42, Papynsky napisał: No to chyba całkiem fajna waga. waga jak waga....ale korba calkiem ok, chociaz nie mialem jeszcze okazji porzadnie jej przetestowac to poczatkowe wrazenia raczej pozytywne, zmiana przelozen bardzo plynna nie wiem czy nie lepiej niz wczesniejsza cannnondale
Papynsky Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Rozważałeś jeszcze jakieś korby i czemu akurat ta?
kielbtomcl7 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Papynsky napisał: Rozważałeś jeszcze jakieś korby i czemu akurat ta? Tak, ogolnie to poczatkowo chcialem zostac przy cannodalowskiej korbie poniewaz bardzo mi odpowiadala, jednak ta aluminiowa os wyrobila sie na niej po niecalych 2tys km wiec jakosciowo chyba szalu nie bylo, ale wizualnie chyba najbardziej mi odpowiadala. Patrzylem jeszcze na rotora 3d+ ale w koncu zdecydowala cena, bo wiggle mial ta SLK w promocji za £107...(czyli polowe ceny rotora) a wklad supportu juz mnie troche kosztowal. Jesli nie zainwestowalbym wczesniej w ten BB Infinite na BB30, to pewnie zmienilbym support na hollowtec i zainstalowalbym dura ace / ultegre. Rozmyslasz nad czyms dla swojego focusa? Edytowane 2 Września 2019 przez kielbtomcl7
Papynsky Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Pytałem raczej z czystej ciekawości. Ale może może kiedyś. Właśnie rotor chodzi mi po głowie.
kielbtomcl7 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 Po kilku sezonach postanowilem zmienic rame na mniejsza...niestety jeszcze mam mieszane uczucia co do koloru..jakos ten matowy kolor bardziej mi odpowiadal 2
Cris92 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 A według mnie czadersko wygląda. Czarny mat też na propsie, ale temu niczego nie brakuje moim skromnym zdaniem. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Chino Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Jak dla mnie kolorystyka tej nowej ramki dużo fajniejsza, ciekawsza, świetnie się prezentuje, zmiana rozmiaru tak wizualnie też wydaje się na plus. Kozak maszyna.
maron126 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Możesz zdradzić cenę ramy i co było za zmianą na mniejszą ? POZDRO
kielbtomcl7 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) 20 godzin temu, Cris92 napisał: A według mnie czadersko wygląda. Czarny mat też na propsie, ale temu niczego nie brakuje moim skromnym zdaniem. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Dzieki...pewnie z czasem przyzwyczaje sie do koloru;) 18 godzin temu, Chino napisał: Jak dla mnie kolorystyka tej nowej ramki dużo fajniejsza, ciekawsza, świetnie się prezentuje, zmiana rozmiaru tak wizualnie też wydaje się na plus. Kozak maszyna. dzieki 17 godzin temu, maron126 napisał: Możesz zdradzić cenę ramy i co było za zmianą na mniejszą ? POZDRO wczesniejsza rama byla po prostu za duza dla mnie...wiadomo da sie ustawic siodelko, mostek, kierownica zeby pasowalo ale jednak mniejsza rama byla konieczna zeby bylo super wygodnie. cenowo...rama zakupiona prywatnie od goscia z Hiszpani EUR330 plus EUR80 przesylka...ogolnie wiecej dostalem za stara rame niz zaplacilem za ta, takze tutaj nie moze narzekac Edytowane 16 Czerwca 2020 przez kielbtomcl7 1
lacuQ Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) https://ibb.co/HgwTqzQ Ja w swoim te zielone elementy pomalowałem czarną folią w sprayu i nawet to trzyma (wiem że profanacja) Edytowane 4 Września 2020 przez lacuQ
kielbtomcl7 Opublikowano 27 Września 2020 Autor Opublikowano 27 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 13:28, lacuQ napisał: https://ibb.co/HgwTqzQ Ja w swoim te zielone elementy pomalowałem czarną folią w sprayu i nawet to trzyma (wiem że profanacja) szczerze to nie najlepiej to wyglada....pomysl moze ok ale wykonanie.....
Rekomendowane odpowiedzi