Skocz do zawartości

Cannondale supersix evo '16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.09.2019 o 20:42, Papynsky napisał:

No to chyba całkiem fajna waga. :D

waga jak waga....ale korba calkiem ok, chociaz nie mialem jeszcze okazji porzadnie jej przetestowac to poczatkowe wrazenia raczej pozytywne, zmiana przelozen bardzo plynna nie wiem czy nie lepiej niz wczesniejsza cannnondale 

Opublikowano

Rozważałeś jeszcze jakieś korby i czemu akurat ta?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Papynsky napisał:

Rozważałeś jeszcze jakieś korby i czemu akurat ta?

Tak, ogolnie to poczatkowo chcialem zostac przy cannodalowskiej korbie poniewaz bardzo mi odpowiadala, jednak ta aluminiowa os wyrobila sie na niej po niecalych 2tys km wiec jakosciowo chyba szalu nie bylo, ale wizualnie chyba najbardziej mi odpowiadala. Patrzylem jeszcze na rotora 3d+ ale w koncu zdecydowala cena, bo wiggle mial ta SLK w promocji za £107...(czyli polowe ceny rotora) a wklad supportu juz mnie troche kosztowal. Jesli nie zainwestowalbym wczesniej w ten BB Infinite na BB30, to pewnie zmienilbym support na hollowtec i zainstalowalbym dura ace / ultegre. Rozmyslasz nad czyms dla swojego focusa?

Edytowane przez kielbtomcl7
Opublikowano

Pytałem raczej z czystej ciekawości.

Ale może może kiedyś. Właśnie rotor chodzi mi po głowie. ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Po kilku sezonach postanowilem zmienic rame na mniejsza...niestety jeszcze mam mieszane uczucia co do koloru..jakos ten matowy kolor bardziej mi odpowiadal

IMG_20200614_102731.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

A według mnie czadersko wygląda. Czarny mat też na propsie, ale temu niczego nie brakuje moim skromnym zdaniem.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie kolorystyka tej nowej ramki dużo fajniejsza, ciekawsza, świetnie się prezentuje, zmiana rozmiaru tak wizualnie też wydaje się na plus. Kozak maszyna.

Opublikowano

Możesz zdradzić cenę ramy i co było za zmianą na mniejszą ? POZDRO

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Cris92 napisał:

A według mnie czadersko wygląda. Czarny mat też na propsie, ale temu niczego nie brakuje moim skromnym zdaniem.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Dzieki...pewnie z czasem przyzwyczaje sie do koloru;)

18 godzin temu, Chino napisał:

Jak dla mnie kolorystyka tej nowej ramki dużo fajniejsza, ciekawsza, świetnie się prezentuje, zmiana rozmiaru tak wizualnie też wydaje się na plus. Kozak maszyna.

dzieki

17 godzin temu, maron126 napisał:

Możesz zdradzić cenę ramy i co było za zmianą na mniejszą ? POZDRO

wczesniejsza rama byla po prostu za duza dla mnie...wiadomo da sie ustawic siodelko, mostek, kierownica zeby pasowalo ale jednak mniejsza rama byla konieczna zeby bylo super wygodnie.

cenowo...rama zakupiona prywatnie od goscia z Hiszpani EUR330 plus EUR80 przesylka...ogolnie wiecej dostalem za stara rame niz zaplacilem za ta, takze tutaj nie moze narzekac

Edytowane przez kielbtomcl7
  • Pomógł 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

https://ibb.co/HgwTqzQ

Ja w swoim te zielone elementy pomalowałem czarną folią w sprayu i nawet to trzyma (wiem  że profanacja)

IMG_20200904_141536_HDR.jpg Edytowane przez lacuQ
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 4.09.2020 o 13:28, lacuQ napisał:

https://ibb.co/HgwTqzQ

Ja w swoim te zielone elementy pomalowałem czarną folią w sprayu i nawet to trzyma (wiem  że profanacja)

IMG_20200904_141536_HDR.jpg

szczerze to nie najlepiej to wyglada....pomysl moze ok ale wykonanie.....