Skocz do zawartości

Spodenki +/- 300 zł

Edwin91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Antyszprycha napisał:

hahaha :) dooobre, wykorzystam przy najbliższej okazji u siebie :D 

Obawiam się że w tę stronę to nie działa.... Mam inna metodę: zaskórniaki pakuję w skarpetę i jak się uzbiera robię zakupy. Gdy trochę brakuje, to wtedy robię spaniela (wzór miny u nowego psiaka Spidermana), czasem działa, czasem jest ostrzegawcze zmarszczenie brwi....

Opublikowano
W dniu 8.01.2019 o 12:11, Stryjek napisał:

Pytałem o Eroe na forum szosa i dostałem odpowiedź że lepiej poszukać w promocji castelli free areo race, tak też zrobiłem. Czekam na dostawę. 

Castelli dojechały, wypróbowane kilka razy na trenażerze, faktycznie opnie nie są przesadzone, spodenki są super :) 

Opublikowano

Też mam aero race. Proggetto X2 Air to świetna pielucha. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

..

Edytowane przez Łukasz_P
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedno co widać, to że nogawki są bardzo długie

Opublikowano
2 godziny temu, beskidbike napisał:

Jedno co widać, to że nogawki są bardzo długie

Ostatnie 2 seozny jeździłem w spodenkach shimano, które przy wzroście 190 cm miałem do połowy uda... strasznie mi się to nie podobało, zależy mi teraz na spodenkach kończących się nad kolanem. Wyglądają dla mnie idealnie, nie wiem jak wypadają pod względem jakości 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.01.2019 o 12:49, Nemrod napisał:

Też mam aero race. Proggetto X2 Air to świetna pielucha. 

Jeśli mają w nazwie aero i race to znaczy, że są stricte przeznaczone na ściganie i pozycji aero czy na długie endurance tripy także się nadają? Ile godzin w siodle  jednego dnia?

Edytowane przez jaycob
Opublikowano

Materiał z którego są wykonane generuje mniejsze opory powietrza - tak mówią dumnie slogany Castelli. 

Ja tam różnicy nie czuje ale miałem w okazje by kupić je dobrej cenie to kupiłem i nie żałuje.

Robiłem w nich trasy około 200 km. Było spoko. Tylko trzeba pamiętać, że o wygodzie czterech liter decyduje głównie zgrany duet spodenki +  siodełko. I dopiero dopasowanie obu tych elementów gwarantuje komfortową jazdę.

• Lubię to! 1
  • 8 miesięcy temu...