Skocz do zawartości

Rower szosowy dla lepszej połowy !

Antyszprycha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A taki model jak Cube Agree? Są używane na Olx w bardzo fajnej konfiguracji
Cena nie przekracza 2500

Opublikowano (edytowane)

@Antyszprycha Mów "trudno że się nie podoba, za dobra okazja" biggrin.png

EDIT: widzę że linka wcięło?

Tapatalk'd

Edytowane przez nctrns
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Ja wiem, że to totaaaalnie ponad budżet i w związku z tym można to rozpatrywać pewnie tylko jako formę ciekawostki, ale potwornie mi się podoba ta maszyna:

https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-karbon-damski-liv-advanced-1-aaero-roz-s-CID767-IDv2JTv.html#45bc211cd8

Jak małżonka zamierza coś tam sportowo się udzielać (starty w TRI) to może jednak warto wziąć od razu coś lepszego? ;)  Jakby moja żona chciała jeżdzić, albo córka miała więcej niż półtora roku, to sam chciałbym go kupić, bo szkoda, żeby się taka maszyna marnowała... Może @Sziva by go chociaż obejrzała? :D 

Opublikowano
Godzinę temu, Łabędź napisał:

Ja wiem, że to totaaaalnie ponad budżet i w związku z tym można to rozpatrywać pewnie tylko jako formę ciekawostki, ale potwornie mi się podoba ta maszyna:

https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-karbon-damski-liv-advanced-1-aaero-roz-s-CID767-IDv2JTv.html#45bc211cd8

Jak małżonka zamierza coś tam sportowo się udzielać (starty w TRI) to może jednak warto wziąć od razu coś lepszego? ;)  Jakby moja żona chciała jeżdzić, albo córka miała więcej niż półtora roku, to sam chciałbym go kupić, bo szkoda, żeby się taka maszyna marnowała... Może @Sziva by go chociaż obejrzała? :D 

Sziva już go oglądała, ale potrzebuje rozmiaru XS :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łabędź napisał:

Powiem tak: Strzał w dyche ! Do zmiany tylko owijka ale niestety nie ten budżet !

Opublikowano

Noooo, jakby był widelec karbon w tej cenie albo ciut taniej, to był by sztos.

Tapatalk'd

Opublikowano (edytowane)

Wiem, że można liczyć na jakąś zniżkę ale 4k za taki osprzęt i ten widelec...

Edytowane przez macko1
Opublikowano

U konkurencji niepełna Sora chodzi w podobnej cenie, koło 3.5k. Tu jest pełna grupa, ale z widelcem polecieli niestety.