Mlody770 Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Czyli śmiało można zakładać do starszych ram, które powstały jeszcze jak nie było napędów 12 rzedowych. Do tego haka który mam aktualnie? Tak mam to rozumieć? Przepraszam, że tak wypytuje, ale nie chce mi się kupować całej grupy żeby ją później sprzedać
SzpiceR Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Człowieku, chyba po to ktoś wypuszcza grupę napędu żeby działała a nie "duże kółka wadziły o kasetę". Zostaje temat czy na bębenek, który obecnie masz da się zapakować kasetę 12s. W sumie się nie znam na tych mtb standardach więc niech ktoś wykwalifikowany sie wypowie
PiotrekGT Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Z tego co ja widze masz tam piaste slx z osią 12mm. To dobry znak, aczkolwiek nie wymienisz w niej bębenka. Pozostaje wymiana piasty na nową shimano lub inną lub zastosowanie kasety sunrace 11-50 bądź sram nx 11-50. A serwis który ci powiedział ze przerzutka bedzie haczyc o kasete chyba nie wie czym jest śrubka B.
Rekomendowane odpowiedzi