Kkaaeell Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Opony zalewales czy detka? Edytowane 9 Marca 2019 przez Kkaaeell
kapa39911 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Zalane, nie lubię detek. Wolę mieć trochę tej pewności, że istnieje mniejsze prawdopodobieństwo awarii, plus lubię czasem pomykac na niskim ciśnieniu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
kapa39911 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 dobre mody Przede wszystkim musiałem wymienić te hamulce, gdyż te montowane seryjne to był śmiech na sali, nawet serwisant się śmiał, że takie hamulce, to się wrzuca do roweru xc/trekinngowego, a nie prawie endurowki. Opony dostałem pod choinkę od rodziców i rodzeństwa i jakoś tsk wyszlo, że dokupilem obręcze 30mm do opon typu WT.Jestem ogólnie zadowolony, zdecydowanie lepiej rower teraz radzi sobie w trudnym terenie.Muszę tylko zrobić porządek z oponami, no mi je krzywo założyli Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi