Adrian Kanecki Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Ja robię to na obroty od minusa 360°obrot wracając znów do minusa daje mi obrót jeden pełny. Oczywiście jak zrobię ten pełny obrót imbus przestawiam ponieważ blokuje mi go korba. Edytowane 10 Października 2018 przez Adrian Kanecki 1
manfrednt Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 W dniu 3.10.2018 o 16:41, SpiderMAN napisał: Można ruch stopą robić w obie strony, zależnie w jakiej sytuacji i pozycji jest korba. Tutaj tylko ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, u mnie po nastu latach jest to odruch, o wypinaniu się już nie myślę. Mam pytanie odnośnie wypinania buta. O ile do ramy but wypinania się po lekkim skrzywieniu stopy o tyle na zewnątrz kąt musi być bardzo duży prawie że stopę muszę ułożyć prostopadłe. Jak to "zamienić"
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 A jakie masz bloki? Shimano? Jeśli tak, to masz je nierówno ustawione i należy ustawić je pod innym kątem. Jeśli natomiast są to bloki Time, to może wystarczy zamienić lewy z prawym - powinny być na nich oznaczenia jaki kąt przy jakim układzie uzyskujesz.
Rekomendowane odpowiedzi