Antyszprycha Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 a występują spodenki z szelkami ale bez wkładki ?
Red Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 a występują spodenki z szelkami ale bez wkładki ?Nie ale zawsze możesz kupić takie spodenki biegowe.Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
GBike Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dnia 5.06.2017 o 22:37, adambike napisał: a występują spodenki z szelkami ale bez wkładki ? Hmm a na cóż taki wynalazek ? Tak z ciekawości pytam.
Antyszprycha Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 NIe każdy lubi spodenki z wkładką
GBike Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 2 minuty temu, adambike napisał: NIe każdy lubi spodenki z wkładką To prawda że są wkładki których nie da się lubić, a nawet można nienawidzić zwłaszcza w upalne dni, ale są też takie które są wygodne.
Red Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ta a potem na cztery litery ląduje kilo Anti-friction balsam
Antyszprycha Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Gdyby tak było w moim przypadku nie zadawał bym pytania o spodenki bez wkładki...od 18 maja tego roku zrobiłem na rowerze ok 370 km i tyłek bolał mnie jedynie przez pierwsze kilka dni potem nic Trasa 67 km (najdłuższa w tym czasie) i zero odczucia dyskomfortu na drugi dzień. Wkładka najzwyczajniej mi przeszkadza ale wygląda na to, że będę musiał się przyzwyczaić
Wawrzyniec Wiór Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Firma BERKNER ma w swojej ofercie stroje dla zapaśników, może coś takiego da się zaadaptować. Zobacz też w czym ćwiczą gimnastycy.
Qane Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Długów spodnie są dostępne bez wkładki: http://www.mikesport.pl/rogelli-fabro-meskie-softshellowe-spodnie-na-szelkach-bez-wkladki-kolor-czarny.htmlPrzepraszam za reklamę ale chciałem podać konkretny przykład. Może krótkie też uda się znaleźć, trzeba trochę poszukać, może zadzwonić do kilku sklepów. Pogadam dzisiaj w pracy z kolegą - zapalonym biegaczem - może coś poleci, bo sam zamienił rower na bieganie a na rowerze w szelkach jeździł i chwalił. HTC & TT
gielo Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Wiele osób nie lubi jeździć w spodenkach z szelkami i nie sądzę aby było to jakieś lamerstwo Ja także się do nich zaliczam. Kup takie, które tobie odpowiadają i jeździj w nich, nie kieruj się komfortem innych, bo to ich komfort, a nie twój.
Antyszprycha Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja akurat zaliczam się do tych którzy lubią jeździć w spodenkach z szelkamiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi