TOMATOKubson Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Witam jestem nowy i mam 14 lat więc proszę nie śmiać się z mojej niewiedzy... Posiadam ramę od roweru Kellys Viper 50 XC. I jako że jestem zielony w tych sprawach proszę was o pomoc... Jaki amortyzator wybrać do tej ramy (jakieś 500zł) jaka kierownica (100zł +-) Rower ma być tylko do jakis hopek i skoków wiadomo ze nie poradzi sobie rama i amor o tej cenie z niewiadomo czym choć możę ktoś ma coś na sprzedaż.To narazie najważniejsze będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś się zna i mi doradzi? Z góry dzięki
Gość Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Mam pytanie czy to przypadkiem nie jest rama MTB?Raczej typowy rower dirt wygląda takMały zwinny do jazdy po parku i pumptrack
KsD Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Trochę własnej inicjatywy i podaj swoje propozycje to chociaż czegoś nauczysz.
Puncu Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 W tych pieniądzach kupisz ramę Dartmoor Two6Player i to na niej składałbym dirta. Z czasem uzbierasz na resztę części.
TOMATOKubson Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 Chodzi o to że ja jeszcze nie mam tej ramy a miałem kupić ja używana za 300zika a moje pytanie nastepne to czy kupie za 450zika jakąś rame do dirta? https://www.olx.pl/oferta/rama-kellys-viper-50-xc-enduro-street-dirt-CID767-IDvujTN.html#5185084de1 to ta rama jaką oglądałem
Rekomendowane odpowiedzi