Krzych Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Witam Tak jak w temacie prezentuję rower S-WORKS Stumperjumper: Rama Specialized S-Works 19" Nsapęd: Suport ROTOR MTB 4624 pressfit Korba SLX FC-M7000 38/28T 175mm Kaseta SLX CS-M7000 11/42T Manetki SLX ST-M7000 p/t Przerzytka p SLX FD M7025 Przerzutka t SLX RD M7000 11rz. Łańcuch FSA team issue 11s Hamulce: Klamki Avid Elixir R p/t Zaciski Avid Elixir R p/t Tarcze p 180m Magura t 160mm Magura. Koła Roval 29" (nie pamiętam modelu) Opony Bontrager xr2 Amortyzator Rock Shox Recon 100mm z blokadą na kierownicy Stery FSA tapered Kierownica Specialized 700 mm szerokości Mostek Bontrager 70mm Sztyca FSA SL 250 27,2/350 Zacisk Specialized Siodełko Prologo nago x8 Chwyty B'twin. Tak wygląda specyfikacja mojego roweru. Największy problem był przy ustawianiu kokpitu, zestaw klamek Avida i manetek Shimano nie jest najlepiej zgrany. Hamulce raczej będą zmieniane. Wagi roweru nie podałem bo jeszcze dokładnej nie znam, ale myśle że powyżej 10 kg. Rowerem zrobiłem dopiero około 50km, więc wrażeń z jazdy puki co nie opiszę. Z chęcią przyjme porady lub zastrzeżenia co do tego zestawu. Jeszcze wymaga drpbnych ustawień i regulacji. Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2018 przez Krzych
Gość Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Ustawienie klamek, błędne i nie ergonomiczne! Klamki ustawia się tak: Zerknij także do tego artykułu. https://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,ustawianie-klamek-hamulcowych-mtb
Rekomendowane odpowiedzi