Bysiu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Cześć! Posiadam rower cube analog 2016, z hamulcami tarczowymi Shimano BR-M355, zamówiłem do niego hamulce SLX M7000, teraz moje pytanie czy warto jeszcze zamówić tarcze hamulcowe SLX? Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Ares Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Ja bym tak zrobił bo to co tam jest fabrycznie to straszne dziadostwo. Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 powinno być lepiej ale ja np poszedłem inną drogą - minimalizacja kosztów były MT500 na tarczy RT56, wleciały inne zaciski i metaliczne klocki. Skoro tarcza i tak do wymiany a moje były prawie nowe to w czym problem, żeby je zjechać na metalicznych klockach? na razie tarcze hulają a jak się skończą to wtedy wrzucę coś porządniejszego pod metaliki Odnośnik do komentarza
Bysiu Opublikowano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ok, dzięki za podpowiedź, założę sprawdzę i wtedy zdecyduje. Odnośnik do komentarza
Kruk Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Weź sobie XT'ki , Tuba będzie dumny :P. A poważnie to pewnie że warto, zawsze to inna praca, zwłaszcza jak dasz sobie od razu większe tarcze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi