Maggot743 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam! Czy ktoś z użytkowników forum korzysta z nowych koszyków Elite Cannibal i mógłby wyrazić swoją opinię? Obecnie korzystam z Elite Custom Race Plus i jestem bardzo zadowolony ale potrzebuję drugiego kompletu a te bardzo mi się podobają. Odnośnik do komentarza
Stryjek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Mnie nie przekonał i leży w szafie, ale mnie ogólnie te gumki w elite wnerwiają. Dla mnie przez nie za ciężko się wkłada i wyciąga bidony. Zdecydowane wolę rozwiązanie tacxa i jego koszyki, teraz używam modelu deva 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ja używam dwóch koszyków Elite Cannibal XC, tyle że tych starszych, i jest ok, ale nie powiem, żebym był jakiś mega zadowolony. To samo co @Stryjek - widocznie w nowych kanibalach też nie dopracowali gumek, bo trzymają jak głupie. Ciężko wsadzić bidon, jeszcze ciężej wyjąć nie szarpiąc się kosztem utrzymania balansu. Do MTB te kosze może i to dobry produkt - gumki naprawdę mocno trzymają i ciężko zgubić bidon, pewnie nawet na najgorszych wertepach. Do szosy są zdecydowanie za mocne. Odnośnik do komentarza
Nath_147 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 może ktoś polecić równie dobry odpowiednik tego koszyka z aliexpress ? Odnośnik do komentarza
jaro0011 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobre koszyki. Mam w rowerze górskim i jestem zadowolony - główne dzięki możliwości szybkiego wyciągania bidonu bokiem - rama ma duży slopping i zwykłe koszyki były problematyczne. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez jaro0011 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Również używam kosztka Cannibal i sprawdza się. Oram go od ponad roku i nic...nadal działa Odnośnik do komentarza
CoolBreeze Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 To i ja potwierdzę, że w/w koszyk daje radę.Jestem zadowolony i odkładam dudki na drugi.Coraz cieplej się robi, a człowiek nie wielbłąd... Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Nath_147 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) To jak nie ma odpowiednika, to jak sobie ten koszyk radzi z browarkiem i butelkami po 4move ? Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Nath_147 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi