MarcinZ Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Cześć, Szukam używanej szosy do 2,5 tys zł. Jestem trochę zielony w tych sprawach i chciałbym się poradzić . Mianowice upatrzyłem sobie taki rower: https://www.olx.pl/oferta/bianchi-via-nirone-7-sora-carbon-kolarzowka-rower-szosowy-CID767-IDvwtSX.html#611a2daf1c Dopytałem się o ilość zębów: Korba 50/34 kaseta 12/27 (więc dla początkującego chyba ok) szerokość opon to 23 (Czy nie będą za wąskie na początek?) Co ogólnie sądzicie o tym rowerze? i czy warto za taką cenę?
kaido2 Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Stary nie jest z przed jakiś 3 lat. Szlif na tylnym trójkącie jak dla mnie dyskwalifikuje tą ofertę.
MarcinZ Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Czy już takie przetarcie może spowodować osłabienie konstrukcji ? Wygląda to na powierzchowne zdarcie farby.
Remar-Sport Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Polecam doskładać jeszcze trochę i zdecydować się na nowy rower który dodatkowo będzie na gwarancji, od tego bym zaczął. Ten z linku nie prezentuje się moim zdaniem najlepiej.
Rekomendowane odpowiedzi