hanus Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Wiem, że mało popularne zawody, ale mam przełaja, więc chciałbym się spróbować Mieszkam na Warmii i jakoś nic nie mogę znaleźć, a sezon na przełaje już bardzo blisko! Jest jakiś ogólnopolski kalendarz? Albo jakiś regionalny?
sender Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 10 godzin temu, hanus napisał: Wiem, że mało popularne zawody, ale mam przełaja, więc chciałbym się spróbować Mieszkam na Warmii i jakoś nic nie mogę znaleźć, a sezon na przełaje już bardzo blisko! Jest jakiś ogólnopolski kalendarz? Albo jakiś regionalny? no jest lipa- jestem z okolic 3miasta i mam podobny problem😁
matu Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Jeżeli chodzi o przełaj to chyba przede wszystkim zawody z cyklu Pucharu Polski. Poza tym wiem, że zdarzają się mistrzostwa poszczególnych województw oraz np. w małopolsce czy śląsku mniejsze wyścigi (nie jestem pewny czy bez licencji pzkolu wystartujesz). Dla amatorów na razie przychodzi mi do głowy tylko to:http://ptcpoznan.pl/wyscigi/ ale nie chce mi się wierzyć, że w takich kolebkach kolarstwa przełajowego w Polsce jak Ełk, czy Koziegłowy nie było jakiś wyścigów. Gdybyście coś znaleźli dajcie znać Edytowane 11 Września 2018 przez matu 1
KingaM Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Gogol MTB organizował chyba w tamtym roku zawody przełajowe w wlkp. W Lesznie oraz Włoszakowicach również były organizowane ( w Lesznie wieczorem przy sztucznym oświetleniu 👍). Zobaczymy czy w tym roku też zorganizują. Kalendarz zawodów przełajowych tutaj Edytowane 12 Września 2018 przez KingaM 1
Rekomendowane odpowiedzi