taki_jeden Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Czy może ktoś ma albo widział jak działa taka lampka https://www.decathlon.pl/lampka-vioo-city-500-przod-ty-id_8327535.html Zastanawiam się czy wystarczy do jazdy po mieście, czy lepiej szukać czegoś innego ? Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 to jest lampka pozycyjna/sygnalizacyjna żeby cię inni widzieli (22 lumenów). Jeśli jeździsz w miejscach gdzie jest ciemno/nie ma latarni to się nie nada. Odnośnik do komentarza
taki_jeden Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Właśnie potrzebuje coś taniego na chwilę do jazdy po mieście, czekam aż mi odeślą moją lampkę z gwarancji. Czyli powinna sprawdzić się ok, bo nie mam do przejechania miejsc bez latarni Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) No spoko.Oprócz lampek mam coś podobnego (knog blinder mini chippy) przód 20 lumenów/ tył 10 i dają radę. Pytanie tylko jak z jakością. Edytowane 6 Września 2018 przez dfq Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi