sa3otage Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Witam, jak w temacie mam całą grupę m6000 muszę zmienić przednią przerzutkę zastanawiam się nad fd-m786-d. Komponenty mają parametry Kobra 28-38 wózek CS kaseta 11-42. Czy to będzie grało?
lary84 Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Zapytam w tym wątku żeby nie tworzyć nowego. W czym tkwi haczyk ? Dlaczego tak tanio i czy zagra to z manetką deore m6000 i korbą m590 przerobioną na dwa blaty 22 / 36 https://www.bikestacja.pl/pl/przerzutka-przednia-shimano-deore-xt-fd-m786-down-swing-34-9mm-czarna-50-48623.html
Kruk Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Sam tej przerzutki szukałem, z Bikestacją jest jeden mankament...najpierw dodzwoń się, aaa potem dowiedz czy ta przerzutka w ogóle jest na stanie bo często-gęsto nie mają już oferowanych rzeczy na ich stronie.
lary84 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Po przeczytaniu opinii o tym sklepie zrezygnowałem i kupiłem w sbike przerzutkę manetkę i tarcze
Kruk Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 W Bikestacji też pracują dobrzy fachowcy choć nie raz musiałem dzwonić 20 razy aby się dowiedzieć, że czegoś nie mają ale fakt jak chcesz już zamówić aby jutro wyszła to fakt gdzieś indziej lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi