majk1984 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Cześć. Jako, że średnio jeszcze jestem w temacie mam prośbę o pomoc. Na zdjęciach widać jak założone mam opony z przodu i z tyłu w moim rowerze. Obie są oznaczeniem front w kierunku jazdy. Opony są takie jak były od nowości, jeżdżę w terenie mieszanym jednak ostatnio z przewagą asfaltu i bez lasów. Czy założenie obu opon w tym kierunku jest OK czy trzeba to zmienić? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Przód jest ok, ale tył dla poprawienia trakcji w terenie bym dał odwrotnie. Odnośnik do komentarza
majk1984 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Czy różnica dla amatora nie wybierającego się w ciężki teren będzie bardzo odczuwalna? Pytam ponieważ ze względu na problemy z łokciem została mi raczej rekreacyjna jazda po asfalcie niż wybieranie się w ciężki teren. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 1 minutę temu, majk1984 napisał: Czy różnica dla amatora nie wybierającego się w ciężki teren będzie bardzo odczuwalna? Pytam ponieważ ze względu na problemy z łokciem została mi raczej rekreacyjna jazda po asfalcie niż wybieranie się w ciężki teren. A jak tak to zostaw, w tym ustawieniu masz mniejsze opory toczenia, delikatnie. Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ile opony mają przejechane? Odnośnik do komentarza
majk1984 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 382km dokładnie.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi