Skocz do zawartości

Cerowanie spodni

IOO

Rekomendowane odpowiedzi

Decathlonową Botwinę 100 (długą) po szlifie wdzięczna teściowa mi pięknie zacerowała, znaczy się łatkę wstawiła. Z zajechanej skarpetki (bez cebuli). Może nie wygląda najlepiej, ale się trzyma. Ty jednak jak widzę masz bardziej profesjonalną odzież spodnią.... Próbuj. Ewentualnie jak już nic nie pomoże to naprasuj kwiatek lub innego Zygzaka McQuinna ;)

• Pomógł 1
Godzinę temu, Sziva napisał:

Swego czasu kobiety cerowały rajstopy, więc może tą techniką coś się uda? To się repasacja nazywa. Szukaj też "cerowania artystycznego" u siebie w okolicy.

Ja bym to ogarnął na okrętkę :P

Godzinę temu, pizzaq napisał:

Decathlonową Botwinę 100 (długą) po szlifie wdzięczna teściowa mi pięknie zacerowała, znaczy się łatkę wstawiła. Z zajechanej skarpetki (bez cebuli). Może nie wygląda najlepiej, ale się trzyma. Ty jednak jak widzę masz bardziej profesjonalną odzież spodnią.... Próbuj. Ewentualnie jak już nic nie pomoże to naprasuj kwiatek lub innego Zygzaka McQuinna ;)

Życząc by pasował. Tylko czy są takie łatki z rozciagliwego materiału?

Ja po wypadku kiedy mi ratownicy cięli spodnie by do organizmu się dostać nie łamiąc mnie niepotrzebnie - dałem krawcowi do zszycia ( a ucięli mi szelki ) więc da radę zszyć wszystko - portki mam do tej pory - minie niedługo 2 lata i ciągle jak nowe :)