tadzikpl Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zasadniczo takich nie ma.. Dowolny z nich i wszystkich innych nie ma sensownego pomiaru mocy, a ZPower oszukuje i z koncowej klasyfikacji eliminuje. Ja bym polecil ciut dolozyc do Quick Motion, bo chociaz jazda jest naprawde OK i opor tez, ale pomiar mocy powinienes miec w rowerze i tak.
Caelian Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 bardziej mnie interesuje jazda na zwifcie i rolkowym trenażerze. zatem jakie inne do 1100 polecacie?
Medzamir Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Jeśli zamierzasz jeździć tak po prostu to co byś nie wziął zda egzamin tylko połowicznie. A to dlatego że bez automatycznej zmiany oporu Zwift staje się zwykłym majnkraftem. Najprawdopodobniej będziesz też "szybszy" niż w rzeczywistosci bo trenażery bez pomiaru mocy mają tendencję do jej zawyżania. ZPower musisz mieć jeśli chcesz się ścigać na Zwifcie.
Caelian Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 tak szczerze to nie mam najmniejszego zamiaru ścigać się na zwifcie, Pwnie zapytacie po co mi zwift? Otóż poprostu chcę sobie dla ćwiczeń pojedzić po polsce i świecie [...] dlatego lepiej byc w domu, ale itak brakuje mi jazdy rowerem - wiec dlatego rolki i dlatego zwift aby miec choc troche zludy ze gdzieś byłem
Medzamir Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Jak chcesz jeździć po Polsce i świecie to na pewno nie Zwift gdyż ten jest kreskówką. Zamiast tego Rouvy, BigRingVR, Kinomap, czy póki co darmowy Open Road (bikethe.world).
Caelian Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 dobrze wiedzieć, jednak jaki trenażer rolkowy do max 1100 zł? któryś który podałem czy jakis inny?
Medzamir Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Kolega@tadzikpl już Ci odpowiedział. A akurat on ma wiedzę popartą praktyką. Ze swej strony dodam, że jeśli nie chcesz kupować dwa razy wybierz Quick Motion.
dive Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Witam wszystkich !! Kwestia tyczy się trenażera w tej właśnie cenie miedzy 1000-2000 zl , więc nie chciałem zakładać nowego wątku A więc tak chce zacząć swoja przygodę z triathlonem ( cel 2021 jak się odbędą 1/2 ironmani ) i planuję zakup trenażera do swojej treningowej jaskini . Zastanawiam nie mocno nad : https://www.decathlon.pl/p/trena-er-vortex-interaktywny/_/R-p-X8406860?mc=8406860 Jakie są wasze doświadczenia i porady . Z góry dzięki bardzo !!
Rekomendowane odpowiedzi