carrera51 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 https://www.halfords.ie/cycling/turbo-trainers/trainers/tacx-blue-matic-folding-magnetic-trainer Nie za specjalnie mnie stać na coś lepszego i z tego powodu rozważam ten sprzęt. Prosiłbym was , jeśli macie praktyczne opinie o tym sprzęcie , o podzielenie się . Dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza
carrera51 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Zdążyłem przed deszczem zakupić w/w model. Ale fajowo Pierwsza taka maszynka w życiu. Świetna sprawa. Jak dokręce 100 godzin to napiszę opinie , czyli do zobaczenia za 98,5 h. Odnośnik do komentarza
carrera51 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Wrażenia - choć nie posiada komputerów czy innych wynalazków całkowicie wystarcza do treningów. Daniel robi fajne filmy i Gustav i niejaki Szakal czy inny psycho bike czyli nudy przy kręceniu nie ma :D Nawet herbatniki (angole ) robią fajne filmy do treningu . Obsługa oporu łatwa i to co nam zostaje to kręcenie i wycieranie potu :D I ta możliwość porannych treningów , pycha :D Mam go tydzień gdzie padało 4 dni , jak tu pada to nawet motywacja He Mana nie wystarczy :D Trenażer załatwia sprawę. Łatwość mocowania , dwie opcję na MTB i szosę . Schowiesz za szafę czy inne łóżko. Wymieniasz tylko zapinkę na kole i jazda. Na tej zapince możesz jeżdzić również na szosie , kwestia wyglądu główek , tylko. I to chyba wszystko. Jedna z najlepszych decyzji jakie ostatnio podjęłem. Polecam tym którzy również jeżdżą turystycznie jak ja :D 2019 zapowiada się nieżle. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi