Skocz do zawartości

U lock do 100zł i alarm.

Power V2

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Power V2 napisał:

Witam.

Poszukuje jakiegoś U-Locka w miare lekkiego do roweru w cenie do 100zł 

U-Lock z racji swojej konstrukcji to niezbyt skuteczne zabezpieczenie. Na YouTube jest kilku testerów zabezpieczeń. 

7 godzin temu, GBike napisał:

U-Lock z racji swojej konstrukcji to niezbyt skuteczne zabezpieczenie. Na YouTube jest kilku testerów zabezpieczeń. 

Wydaje mi się że wręcz przeciwnie. U-locki to najlepsze zabezpieczenie. Inna sprawa czy za 100 da się znaleźć dobrego u-locka

1 minutę temu, Power V2 napisał:

Nie ma 100% skutecznego zabezpieczenia.

Zgadza się, wszystko da się obejść. Ale czy jest trudniej, tym większe prawdopodobieństwo że złodziej się zniechęci i pójdzie szukać innego roweru.

ja jak wybierałem zabezpieczenie to postawiłem na łańcuch. U-lock to jedne z najlepszych zabezpieczeń, na równi z dobrym łańcuchem z tym, że łańcuch jest nieco wygodniejszy i bardziej uniwersalny. Poszukaj jakiegoś abusa, czasami warto dorzucić parę dyszek

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
W dniu 17.09.2018 o 20:09, Power V2 napisał:

Temat do zamknięcia.

to moze powiedz co wybrales a nie ze juz do zamkniecia. sam jestem ciekawy bo tez mam podobny problem, ten pitblu z uwagi na linke by mi sie przydal, bo rower ktory mam nie obejmie ulock tzn koło + rama, potrzebny by był duzo wiekszy  ulock onguard lub dodatkowe stalowe linki... tylko tez chcialbym wiedziec te ten pitbut przezyje deszcz bo bede go zostawiał na ogródku pracowniczym i jak przyjade rowerem to dopiero z niego korzystal

Edytowane przez avertos