Qiub Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam, jeden z moich znajomych chce sprzedać mi buty spd scott, pojawia się pytanie jaki to model, i jakie pedały do nich. Może, komuś uda się rozpoznać i powiedzieć mi jaką cenę mogę zaproponować ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Modelu nie znam, ale jeżeli kupisz odpowiednie bloki będą pasowa do prawie wszytskich pedałów Odnośnik do komentarza
Qiub Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @Heboket dziękuje za odpowiedź. Poszukuje informacji jaki to model, zeby móc go w jakiś sposób wycenić Odnośnik do komentarza
PeKa Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Scott Comp. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez PeKa Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 2 godziny temu, PeKa napisał: Scott Comp. Prawy zresztą :D Odnośnik do komentarza
Qiub Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Dzięki wielkie ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi