Zand Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam i jak w temacie proszę o pomoc w wyborze jak najcichszego trenażera (niestety blok) Kryteria wiadomo cisza cisza cisza, kasa powiedzmy do 2 tys. fajnie jakby był interaktywny i pozwolił pobawić się w wirtualnym świecie ale bez przesady opór mogę generować przełożeniem. Maniakiem cyferek nie jestem (no może poza prędkością) i nie muszę mieć super dokładnych pomiarów. Wstępnie wpadł mi w oko Elite Turno ale czy macie może jakąś alternatywę? może coś tańszego? Pozdrower Odnośnik do komentarza
burglur Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Sprawdź sobie Elite Turbo Muin Smart B+, to nie jest najnowszy model Elite, ale jest niesamowicie cichy i trwały. Odnośnik do komentarza
Zand Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 dzięki za sprawdzoną opinie. Początkowo też myślałem o tym modelu ale czy Elite Turno to nie następca Turbo Muin? Cena jest w zasadzie identyczna, jakieś dostrzegalne różnice? Odnośnik do komentarza
burglur Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właśnie się trochę pochyliłem nad tematem i rzeczywiście znajdziesz w sieci recenzje El Kapitano informującą, że Turno to następca Turbo Muina z poprawioną kompatybilnością (sztywne osie) dołączonym czujnikiem misuro i trochę lżejszym kołem zamachowym. Nie miałem okazji usłyszeć go na żywo ale na Turbo Muin jeździłem kilkukrotnie podczas sesji bikefittingowych i byłem zaskoczony jego głośnością i płynnością (na plus oczywiście :-)) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi