modzel Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Czołem. Często jeżdżę wcześnie rano a ponieważ pogoda jest jaka jest to zacząłem się zastanawiać nad jakimiś rękawiczkami, które ochronią mi ręce przy temperaturze w okolicach od 0 do 10 stopni. Dodam jeszcze, że nie chcę wydawać więcej niż 150zł. Nie mam pojęcia czy to duży budżet na takie rękawiczki bo nigdy takich nie kupowałem. Podpowiecie coś? Odnośnik do komentarza
jaro0011 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Zobacz rękawiczki z Decathlona, są niedrogie i dobrej jakości Ewentualnie możesz też zobaczyć rękawiczki Accenta, mam od nich zimówki i jestem zadowolony, tylko przed zakupem wypadałoby przymierzyć. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez jaro0011 1 Odnośnik do komentarza
psu Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Używam takich http://endurastore.pl/rekawiczki_windchill_2017,33,167.html i jestem zadowolony. 1 Odnośnik do komentarza
modzel Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Póki co odwiedzę decathlon. Ceny mają niewielkie, a że nie mam daleko to mogę przymierzyć i sprawdzić co mi pasuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi