Evilr0kerZ Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Cześć, jestem z Dzierżoniowa i mam problem ze znalezieniem kogoś z kim mógłbym pojeździć. Może jest tu grupa ludzi lub nawet jedna osoba, która jest z okolic i lubi wybrać się na bikepark albo po prostu pojeździć po górach. Samemu już mi się nudzi i czasem fajnie jest mieć do kogo przysłowiową "gębę" otworzyć. Nawet jeśli nie jesteś z okolic a wybierasz się na trip - chętnie zabiorę się z Tobą. Głównie jeżdżę DH/FR ale nawet XC nie pożałuje. Byleby pojeździć : ) Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Evilr0kerZ Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 A forum regionalnego to się nie widziało? Przeniosłem, prośba o zwracanie większej uwagi, gdzie umieszczasz swoje posty. Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Czesc ja jestem z wroclawia ale raz w tygodniu staram sie byc w gorach w twoich na swoich wlosciach. Jak cos to sie odezwij Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi