kbn Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Cześć, sezon za niedługo się skończy, a pogoda będzie coraz bardziej kapryśna dlatego podjąłem decyzję o zakupie trenażera, aby nie wypaść z formy. Od razu rzucił mi się w oczy model TACX Blue Matic T2650 (cena 589 zł). Cena jest dla mnie zadowalająca, ale o ile dobrze wyczytałem, model ten nie daje żadnej możliwości monitorowania prędkości, przejechania dystansu czy innych podstawowych informacji, a to jednak chciałbym wiedzieć. Pewien sklep od razu zaproponował mi, że w takim wypadku powinienem zainteresować się modelem TACX Satori Smart T2400 (cena już niestety 1129 zł, a chciałbym wydać mniej. Pytanie czy jest to możliwe?) Czy możecie zatem polecić mi jakiś trenażer, który jest godny polecenia (trwały, niezawodny oraz nie zbyt głośny bo mieszkam w bloku), pamiętając o tym żebym mógł przynajmniej zobaczyć średnią prędkość oraz przejechany dystans. Co do ceny to chciałbym zminimalizować koszty, więc zależy mi na modelach najatrakcyjniejszych cenowo. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Marcin_b91 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Hej, jeśli nie zależy Ci na fukcjach smart tylko wgląd na prędkość i dystans to kup licznik i zamontuj na tylnym kole. Pierwsze co mi do głowy przychodzi Odnośnik do komentarza
kbn Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 W dniu 27.08.2018 o 17:08, Marcin_b91 napisał: Hej, jeśli nie zależy Ci na fukcjach smart tylko wgląd na prędkość i dystans to kup licznik i zamontuj na tylnym kole. Pierwsze co mi do głowy przychodzi Nie pomyślałem o tym 😛 Tak przy okazji to czy w ogóle warto dopłacać 500 zł do funkcji smart? Co ciekawego tam można znaleźć? Odnośnik do komentarza
Marcin_b91 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 To zależy. Jak pedałowanie do ściany przez 2h i ręczna zmiana przełożeń Cię nie znudzą to moim zdaniem lepiej oszczędzić pieniądze. Gorzej jak po miesiącu oglądniesz wszystkie seriale, filmy i kręcenie do ściany okaże się katorgą, wtedy z pomocą przychodzi trenażer smart i ZWIFTy i inne bajery Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi