merida_SCULTURA 300 piotrw Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 od 2011 roku jestem fanem meridy bardzo mi przypadło do gustu mam 187 cm 82 i z wyliczenia mi wyszło że szosówka 53.5 do 56 wybrałem optymalnie 54 m\l i jest mi na niej naprawdę wygodne a pragnę nadmienić kupiłem niedawno SCULTURA 300 taki sprzęcik :)bardzo mi szaja porady odpowiadały a muszę nadmienić też jestem już rok po przeszczepie nerki i ruch jest wskazany czy ktos mi porać wormie treningu
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Popraw posta, bo jest on napisany niedbale. Jeśli oczekujesz pomocy to postaraj się nieco o formę zapytania.
Wojtek Z. Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 @merida_SCULTURA 300 piotrw W formie treningu najlepiej poradzi trener mając przed oczami wyniki badań itp, My mamy za mało danych.
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Może wzbogacę wątek o element "suchego humoru"... Masło jest z mleka a mleko daje krowa, która żyje na wsi. Na wsi mieszkają również rolnicy posiadacze łąk na których pasą się krowy. Gratuluje udanego przeszczepu i utrzymania przyzwoitej formy niemniej aby odpowiedzieć na pytanie najpierw musi być ono doprecyzowane i zrozumiale dla pytanego. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Gość
merida_SCULTURA 300 piotrw Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 jak chcecie to zobaczcie moje osiągi
Rekomendowane odpowiedzi